ENTERTAINMENT

Emily in Paris: Όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν

Oι θαυμαστές αναμένουν να δουν τι θα συμβεί μετά από το εντυπωσιακό φινάλε της 3ης σεζόν
Από το NEWSROOM
Emily in Paris: Όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν

Έχουμε μερικά μεγάλα νέα για την Emily στο Παρίσι να μοιραστούμε... Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που η σειρά δεν έχει αγαπηθεί πολύ από τους κριτικούς, η αγαπημένη ρομαντική κωμωδία των θαυμαστών έγινε μεγάλη επιτυχία. Oι θαυμαστές αναμένουν να δουν τι θα συμβεί μετά από το εντυπωσιακό φινάλε της 3ης σεζόν!

Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

Η Emily in Paris, η 4η σεζόν πιθανότατα θα καθυστερήσει... Σύμφωνα με μια αναφορά από το Variety, η Emily αναμένεται να ξεκινήσει να γυρίζεται νωρίς το φθινόπωρο, αλλά αυτή η ημερομηνία έναρξης βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο λόγω της απεργίας της WGA που συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι και της απεργίας SAG που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023, αλλά αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο. Τώρα, το Variety αναφέρει ότι είναι πιθανό αυτό να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στούντιο όπου η Emily στο Παρίσι ταινίες της 4ης σεζόν, Cité du Cinema, έχει κλείσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν τον Δεκέμβριο του 2023 και τελειώνουν τον Οκτώβριο του 2024...

Η Emily in Paris η 4η σεζόν διαδραματίζεται στη Ρώμη; Ναι, τουλάχιστον εν μέρει. . Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή είναι πόσο θα διαδραματιστεί η σεζόν στη Ρώμη και πόσο θα διαδραματιστεί στο Παρίσι. Ίσως, να μην το ξέρουν ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 222 / position2: 779
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb