WELLNESS

Gwyneth Paltrow: Πώς αντιμετωπίζει την προεμμηνόπαυση

Ποια είναι τα μυστικά της
Από το NEWSROOM
Gwyneth Paltrow: Πώς αντιμετωπίζει την προεμμηνόπαυση
blog.photoshelter.com/ Pinterest

H Gwyneth Paltrow, η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας, απαντά πολύ συχνά σε ερωτήσεις που αφορούν στην καθημερινή της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός, μοιράζεται πάρα πολλά μυστικά που αφορούν στον τρόπο ζωής και στην υγεία της γυναίκας. Πρόσφατα, μίλησε και για ένα ζήτημα που φαίνεται να μην συζητιέται πολύ, την προεμμηνόπαυση. 

Πώς αντιμετωπίζει η Gwyneth Paltrow την προεμμηνόπαυση

Η ίδια, παραδέχτηκε ότι η αντιμετώπιση των αλλαγών στο σώμα της καθώς μεγαλώνει δεν είναι εύκολη. Έχει μιλήσει ειλικρινά για την εμμηνόπαυση και όλα αυτά τα χρόνια και θέλει να απαλλαγεί από το στίγμα που περιβάλλει τη φυσική εξέλιξη της γήρανσης. «Για μένα, είμαι σταθερά στην εμμηνόπαυση. Όλα είναι εντελώς ακανόνιστα. Τα συναισθήματά μου είναι ποικίλα».

«Οι ορμόνες δεν είναι αστείο», και συνεχίζει λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε ως τέλος, αλλά να το δουμε σαν αρχή ενός κεφαλαίου. «Η προσέγγισή μου στην προεμμηνόπαυση είναι πραγματικά απλώς να προσπαθώ να έχω καλή γενική υγεία», απαντά, αναφέροντας τον ύπνο, την κατανάλωση άφθονου νερού, την ψυχική ευεξία και την υγεία του εντέρου ως βασικούς παράγοντες, εκτός από ορισμένες μορφές συμβατικής ιατρικής. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να ακολουθούν το ένστικτό τους και να έχουν έντονες συζητήσεις με τους γιατρούς τους».

Ωστόσο, πολλές άλλες διάσημες γυναίκες έχουν επίσης ανοιχτεί για τις δικές τους εμπειρίες και σκέψεις σχετικά με τις ορμονικές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Michelle Obama, η Naomi Watts, η Emma Thompson, η Tracee Ellis Ross, η Kim Cattrall, η Gillian Anderson, η Bette Midler, η Oprah Winfrey και πολλές άλλες που ήταν ειλικρινείς σχετικά με τις αλλαγές στο σώμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb