ENTERTAINMENT

Οι πιο viral οντισιόν του America`s Got Talent: Προκάλεσαν έντονες κριτικές και διαμάχες

Σοκαριστικές ή απλώς γελοίες οντισιόν του σόου

Οι πιο viral οντισιόν του America`s Got Talent: Προκάλεσαν έντονες κριτικές και διαμάχες

Οι Αμερικανοί δεν είναι ξένοι στα τηλεοπτικά σόου διαγωνισμών ταλέντων — από τον επικό διαγωνισμό τραγουδιού "American Idol" που δημιούργησε είδωλα όπως η Kelly Clarkson και η Carrie Underwood μέχρι χορευτικά σόου όπως το "So You Think You Can Dance", υπάρχουν πολλά μοναδικά ταλέντα που μπορούμε να σκεφτούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει, όμως και το America`s Got Talent που παίζει εδώ και 17 χρόνια στις ΗΠΑ και έχει προβάλλει μερικές σοκαριστικές οντισιόν, οι οποίες δίχασαν κοινό και κριτές.

Θυμόμαστε μερικές από αυτές ....

Η οντισιόν με τις φωτιές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το "America's Got Talent" έχει περάσει από πληθώρα κριτών από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η εκπομπή το 2006 — οι πρώτοι κριτές που συμμετείχαν στο πάνελ ήταν οι Regis Philbin, Piers Morgan, David Hasselhoff και Brandy Norwood. Η τρέχουσα σύνθεση των κριτών περιλαμβάνει τη Sofia Vergara, τη Heidi Klum, τον Simon Cowell και τον Howie Mandel, ο οποίος πρόσφατα έγινε στόχος κριτικής από θαυμαστές μετά από μια πρακτική που προκάλεσε φωτιές.

Σε ένα κλιπ στο YouTube, το "America's Got Talent" παρουσίασε τον Ray Wold και την 85χρονη μητέρα του, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και συγκλόνισαν γρήγορα τους κριτές και το κοινό παίζοντας με τη φωτιά. Ο Ray άρχισε να ανάβει το σακάκι και το καπέλο του και πετούσε φλεγόμενα μαχαίρια στη μητέρα του. Ενώ το δίδυμο ήταν ξεκάθαρα εξασκημένο, δεν έπεισε τους αγχωμένους κριτές και τα μέλη του κοινού που έδειχναν εμφανώς ταραγμένοι κατά τη διάρκεια της πράξης. Στα μέσα της παράστασης, ο Mandel πάτησε το κουμπί του «όχι», το οποίο έβγαλε έναν δυνατό ήχο. Ένας σχολιαστής στο YouTube επέκρινε την επιλογή του να διακόψει την πράξη στη μέση, λέγοντας ότι οποιαδήποτε διαταραχή κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης παράστασης θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο επικίνδυνη. Πολλοί θεατές συμφώνησαν, ισχυριζόμενοι ότι ο ήχος θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε μια σοβαρή τραγωδία αν είχαν αντιδράσει στον δυνατό θόρυβο.

Η γυμνή οντισιόν

Οι γονείς έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους πολλές φορές για τις «ακατάλληλες» οντισιόν του AGT. Πριν από δύο σεζόν, ένα δίδυμο Καναδών που αυτοαποκαλούνται "Les Beaux Frères". Η πράξη αποτελείται από μια ρουτίνα χορού και ταχυδακτυλουργίας, όπου και οι δύο άνδρες βγαίνουν στη σκηνή γυμνοί και προσπαθούν να καλυφθούν με πετσέτες καθ' όλη τη διάρκεια. Ακολουθούν κόλπα που τελειώνουν με έναν άνδρα εντελώς γυμνό στη σκηνή, με μόνο ένα μικρό πανί για να μην εκτεθεί. Το σόου σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς υπάρχουν και ανήλικα στους θεατές.

Η οντισιόν της κάμπιας

Από την πρώτη του στιγμή στη σκηνή κατά τη διάρκεια της σεζόν 13 του AGT, ο Sethward μπέρδεψε και ενόχλησε τους θεατές πέφτοντας στη σκηνή και κάνοντας αστεία που δε βρήκαν αποδέκτες. Έπεσε από τη σκηνή, προσπάθησε να αλληλεπιδράσει με το κοινό και γρήγορα μεταφέρθηκε πίσω στη θέση του μπροστά στους κριτές. Στο τέλος της πράξης του, ο Sethward προσπάθησε να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα, πιασμένος σε ένα δίχτυ, ενώ τα μέλη του κοινού αποδοκίμαζαν και έκαναν σήμα στους κριτές να απορρίψουν την πράξη του. Και οι τέσσερις κριτές είπαν όχι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Sethward να επιστρέψει πολλές φορές στοο διαγωνισμό.

Η χειρότερη οντισιόν

Το WatchMojo το κατέταξε την οντισιόν του Vamana του 2012 στη νούμερο ένα θέση χειρότερης AGT audition όλων των εποχών, υποστηρίζοντας ότι «Το να κολλάς γιγάντιες βελόνες στο πρόσωπό σου είναι κάτι που κανείς δεν θέλει πραγματικά να δει». Οι κριτές και τα μέλη του κοινού αντέδρασαν με αηδία, σοβαρά αναστατωμένοι από το "κόλπο" του ερμηνευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 169 / position2: 469
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb