ΟΜΟΡΦΙΑ

Buccal massage: Με αυτό το μασάζ αλλάζει το πρόσωπό σου

Η Jennifer Lopez και η Meghan Markle έχουν κάνει το συγκεκριμένο μασάζ δημοφιλές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Buccal massage: Με αυτό το μασάζ αλλάζει το πρόσωπό σου

Η Anastasia Talan του Kosha Spa είναι μαστερ της τέχνης της, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα μαθαίνει, μεγαλώνει και τελειοποιεί την τεχνική της. Η Jennifer Lopez και η Meghan Markle έχουν κάνει το στοματικό μασάζ δημοφιλές. Αλλά αυτή η θεραπεία μειώνει πραγματικά τον πόνο της γνάθου και τις λεπτές γραμμές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στοματικό μασάζ, που διαδόθηκε από την Jennifer Lopez και τη Meghan Markle, προσελκύει επίσης μεγάλο κοινό και στο TikTok, όπου οι influencers μοιράζονται βίντεο με τον εαυτό τους να κάνουν αυτή τη θεραπεία ή να προωθούν μια μέθοδο DIY που υπόσχεται τα πάντα, από ανακούφιση από τον πόνο έως αντιγηραντικά αποτελέσματα και γλυπτική προσώπου με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να πετύχεις ένα ανορθωμένο περίγραμμα προσώπου; Mε το buccal massage, το οποίο ανακουφίζει από την ένταση στο πρόσωπο και το λαιμό, μπορεί να βοηθήσει στη γλυπτική του προσώπου! Το στοματικό λίπος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του στόματος, ανάμεσα στους μύες του προσώπου, και η αφαίρεσή του δημιουργεί μια κοιλότητα στο πρόσωπο – υποδηλώνει μια πιο σμιλεμένη εμφάνιση.

Το buccal massage συνίσταται στον χειρισμό του στοματικού λίπους στην περιοχή των παρειών και της γνάθου. Η πρόσβαση σε αυτό περιλαμβάνει ένα βαθύ, θεραπευτικό μασάζ και στις δύο πλευρές του μάγουλου - μέσα και έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ναι, κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι εντελώς χαλαρωτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 373 / position2: 994
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb