ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Zώδια του Μήνα: Aύγουστος

Έχουμε και supermoon!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zώδια του Μήνα: Aύγουστος
Φωτογραφία από Evgenia Basyrova

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Την 1η Αυγούστου, η κοινωνική σας ζωή θα πάρει φωτιά καθώς η πανσέληνος στον Υδροχόο γεμίζει τον ουρανό. Ως πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου, έχετε συνηθίσει να παίρνετε το προβάδισμα, ειδικά όταν πρόκειται να εκφράσετε τις αντιδημοφιλείς απόψεις σας, και αυτό φαίνεται περισσότερο όταν βρίσκεστε γύρω από άτομα που μοιράζονται παρόμοιες απόψεις. Αυτό το μήνα θα νιώθετε πιο διατεθειμένοι να αγκαλιάσετε την κοινότητα, αντί να τολμήσετε να βγείτε ανεξάρτητα, γι' αυτό μη διστάσετε να πείτε τη γνώμη σας στους συνομηλίκους σας δυνατά και περήφανα τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΕτοιμαστείτε για το Supermoon: Tι αλλαγές θα φέρει για όλα τα ζώδια ΙΟΥΛ 25, 2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα είναι το επίκεντρο αυτού του μήνα. Προσπαθείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τη δημόσια πλατφόρμα σας ως τρόπο να εκφράσετε τις απόψεις σας, Ταύρε, και αυτό το μήμα, όλα τα μάτια (και τα αυτιά) είναι βέβαιο ότι θα απορροφούν κάθε λέξη σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να συνειδητοποιήσετε τα πράγματα που έχουν σημασία για σας, ακόμα κι αν αυτά τα θέματα είναι αμφιλεγόμενα ή συχνά παραβλέπονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την 1η Αυγούστου, η πανσέληνος θα ρίξει φως στους τρόπους με τους οποίους ενστερνίζεστε απόψεις και πεποιθήσεις που είναι καινοτόμες και μη παραδοσιακές. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει την αρχή ή το τέλος μιας μελέτης ή ενός μαθήματος που παρακολουθείτε και οποιαδήποτε γνώση λαμβάνετε τώρα θα μπορούσε επίσης να είναι το κομμάτι που λείπει που περιμένατε. Θεωρήστε αυτή μια σημαντική στιγμή, και όλος ο μήνας θα έχει πολλά να σας μάθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χρέη και τα προσωπικά σας όρια θα τονιστούν την 1η Αυγούστου, καθώς η πανσέληνος ρίχνει φως σε θέματα του όγδοου οίκου. Αυτή η συνθήκη μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα σχετικά με τους πόρους που αναζητάτε από μια εξωτερική πηγή. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να αξιολογείτε τα όρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο άτομο, αλλά περιμένετε να είναι μια περίοδος στοχασμού, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

ΛΕΩΝ

Την 1η Αυγούστου οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο, καθώς λαμβάνει χώρα η πανσέληνος. Από τότε που ξεκίνησε η περίοδος σας, η κύρια εστίασή σας ήταν να εκφραστείτε στο έπακρο, αλλά αυτή τη μέρα, θα σκεφτείτε πώς οι ρομαντικές σας συνεργασίες υποστηρίζουν την ανάγκη σας για ελευθερία και αυτονομία. Εκτιμάτε τους ανθρώπους που δεν μειώνουν τη δυναμική σας, αλλά εξακολουθούν να σας κάνουν να νιώθετε ότι σας βλέπουν και σας ακούν - και η σημερινή πανσέληνος αναδεικνύει τους ανθρώπους στη ζωή σας που σας επιτρέπουν να είστε ο πιο αυθεντικός εαυτός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δώσετε προτεραιότητα στις τρέχουσες συνήθειες και τελετουργίες σας την 1η Αυγούστου, καθώς η πανσέληνος ξεδιπλώνεται στον έκτο οίκο σας. Είστε ένα πλάσμα της συνήθειας αυτό που λέμε creature of habit, Παρθένε, αλλά πάντα σκέφτεσαι καινοτόμους τρόπους για να αναζωογονήσεις τις καθημερινές σου πρακτικές. Αυτo το μήνα, θα γεμίσετε μέχρι πάνω με ιδέες για το πώς όχι μόνο να είστε παραγωγικοί, αλλά να αισθάνεστε πνευματικά διεγερμένοι από τις ρουτίνες που διατηρείτε.

ΖΥΓΟΣ

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Αυγούστου, θα εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας χόμπι και πάθη. Είναι μια τυχερή εποχή για να σχεδιάσετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα, ιδιαίτερα για οτιδήποτε σας προκαλεί να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Μια προαγωγή ή ακόμα, μια αύξηση στο μισθό θα σας φτιάξει το κέφι! Αυτή την περίοδο θα υπάρξει και κάποιο φλερτ στη δουλειά και επίσης μια μικρή παρεξήγηση με φίλους. Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σκεφτείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας αυτό το μήνα, καθώς η πανσέληνος του Υδροχόου λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο σας. Αν και είστε κάποιος που τείνει να παίρνει υπολογισμένες αποφάσεις, θα εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε περισσότερη ελευθερία στον ιδιωτικό σας κόσμο καθώς η πανσέληνος λαμβάνει χώρα σήμερα. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να κάνετε ακόμη σημαντικές αλλαγές, αλλά οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο αυθεντικό, καινοτόμο κόσμο για τον εαυτό σας πίσω από κλειστές πόρτες θα είναι το κύριο φοκους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα ήσασταν πρόθυμοι να διαφωτίσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και σήμερα σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για εσάς όσον αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών. Παρά το πόσο ασυνήθιστες μπορεί να είναι μερικές από τις πεποιθήσεις σας, εξακολουθούν να έχουν απήχηση στους ανθρώπους - επομένως μη διστάσετε να τις μοιραστείτε σήμερα αλλά και το υπόλοιπο διάστημα. Ποιος ξέρει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν μαζί σας από όσο νομίζατε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα είναι η ευκαιρία εσείς και ο σύντροφός σου να δείτε ξεκάθαρα τη δυναμική της σχέσης σας γι’αυτό αποφύγετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αφού όλα είναι ρευστά. Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει κατακόκκινη - ε, βοηθάει και το ότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας. Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας. Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν μπει το φθινόπωρο θα νιώσετε πιο δημιουργικοί. Μην πείτε όχι σε καμία πρόταση για διασκέδαση - Τα πάρτι φέρνουν νέους ανθρώπους στη ζωή σας, οι νέοι άνθρωποι φέρνουν νέες επαφές, νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η δίαιτα πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια. Φροντίστε να εξωτερικευτείτε περισσότερο στο ταίρι σας και να βάλετε μυαλό γιατί τα λάθη σας έγιναν πολλά τώρα τελευταία. Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε... Και μετά έρχεται ο έρωτας! 

ΙΧΘΕΙΣ

Ώρες ώρες είστε πολύ ανταγωνιστικοί και ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Αυτή όμως η εμμονή σας μπορεί να σας βγει τώρα και μόνο τώρα σε καλό - έρχεται μια πολύ καλή αμοιβή εξαιτίας της εργατικότητάς σας! Αυτό που μπορεί να αναρωτιούνται κάποιοι από εσάς που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλν, είναι αν το ενδιαφέρον σας για το παρελθόν έχει να κάνει με το να μάθετε από τα λάθη σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Αστρα: Θέματα & Κουίζ Πριν 39 εβδομάδες
Ετοιμαστείτε για το Supermoon: Tι αλλαγές θα φέρει για όλα τα ζώδια
H πνευματική έννοια της Σελήνης του Αυγούστου 2023 σας καλεί να αγαπήσετε ό,τι σας αμφισβητεί με κάποιον τρόπο
Δέσποινα Πολυχρονίδου
24 / position1: 26 / position2: 1604
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb