ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ετοιμαστείτε για το Supermoon: Tι αλλαγές θα φέρει για όλα τα ζώδια

H πνευματική έννοια της Σελήνης του Αυγούστου 2023 σας καλεί να αγαπήσετε ό,τι σας αμφισβητεί με κάποιον τρόπο
AstroGirl
Ετοιμαστείτε για το Supermoon: Tι αλλαγές θα φέρει για όλα τα ζώδια
Φωτογραφία από Max Ravier

Από τότε που ο ήλιος μετατοπίστηκε στο σταθερό ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα, οι ανατροπές δεν ήταν ποτέ πιο δυνατές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και με την Αφροδίτη να είναι προς το παρόν ανάδρομη μέσα από αυτό το ζώδιο που κυβερνά ο ήλιος, όλοι δίνουν προτεραιότητα στις προσωπικές τους επιθυμίες, ανάγκες και επιθυμίες.

Η επιθυμία σας να σας δουν και να σας εκτιμήσουν ήταν πολύ πιο απαιτητική από ό,τι συνήθως. Ωστόσο, καθώς ξετυλίγεται η επερχόμενη πανσέληνος, όλοι θα ασχολούνται λιγότερο με το να βρίσκονται στο προσκήνιο και, αντ' αυτού, θα επικεντρωθούν περισσότερο στο να αγκαλιάσουν αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος - ακόμα κι αν είναι αυτό ακριβώς που κάνει τους άλλους ανθρώπους να ανησυχούν.

Ενώ η εποχή του Λέοντα έχει δώσει αρκετή έμφαση στην επικύρωση που επιθυμείτε τόσο πολύ να εξασφαλίσετε από τους άλλους, η πνευματική έννοια της Σελήνης του Αυγούστου 2023 σας καλεί να αγαπήσετε ό,τι σας αμφισβητεί με κάποιον τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμβάνοντας χώρα στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, η πανσέληνος ρίχνει φως στις καινοτόμες σκέψεις, τις προοπτικές σας και τους τρόπους με τους οποίους αμφισβητείτε τους παραδοσιακούς τρόπους ύπαρξης σας και συνύπαρξης με τους άλλους. Θέλετε να σας συμπαθούν, αλλά σας συμπαθούν για τους σωστούς λόγους; Το να ανησυχείτε υπερβολικά για το πώς σας δέχεται ο κόσμος περιορίζει την αυτοέκφρασή σας και αυτή η πανσέληνος επιδιώκει να απελευθερώσει τους πάντες από το να ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. 

Τα supermoons είναι αρκετά κοινά, και λαμβάνουν χώρα περίπου τρεις έως τέσσερις φορές κάθε χρόνο. Όταν συμβαίνει μια υπερσελήνη, σημαίνει ότι βρίσκεται στο σημείο της τροχιάς της που είναι πιο κοντά στη Γη, κάνοντάς τη να φαίνεται μεγαλύτερη και φωτεινότερη. Περίμενε το βράδυ της 1ης Αυγούστου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 180 / position2: 822
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb