ENTERTAINMENT

Τα σπαραξικάρδια μηνύματα που έστειλαν celebrities λίγο πριν πεθάνουν

Κάποιοι από αυτούς έδωσαν μόνοι τους τέλος στη ζωή τους
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα σπαραξικάρδια μηνύματα που έστειλαν celebrities λίγο πριν πεθάνουν
Collage

Οι διασημότητες συχνά ζουν μια ζωή μακριά από την πραγματικότητα που έχουμε συνηθίσει. Από ακριβά ρούχα μέχρι υπερβολικά πάρτι και τρελή φήμη, η ζωή μιας διασημότητας έχει ελάχιστα κοινά με αυτή των "κοινών θνητών".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ ο θάνατος είναι μια πραγματικότητα κοινή για όλους μας, ανεξάρτητα από τον πλούτο ή τη φήμη, η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς ζούμε καθημερινά χωρίς να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο του.

Εδώ ρίχνουμε μια ματιά στα σπαρακτικά μηνύματα που έστειλαν διάσημοι άνθρωποι πριν πεθάνουν ή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τους — κάποιοι γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί, ενώ άλλοι το αγνοούσαν.

Taylor Hawkins

Ο Taylor Hawkins ήταν ο ντράμερ στο ροκ συγκρότημα Foo Fighters και ο τραγικός θάνατός του ήταν σοκ για τους θαυμαστές. Στις 25 Μαρτίου 2022, βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του λίγο πριν το σόου του συγκροτήματος στην Κολομβία. Σύμφωνα με την αυτοψία του, ειπώθηκε ότι πέθανε από «καρδιαγγειακή κατάρρευση» που προκλήθηκε από συνδυασμό φαρμάκων που βρέθηκαν στο σύστημά του. Αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι αυτό περιελάμβανε ηρωίνη, αντικαταθλιπτικά και ορισμένες βενζοδιαζεπίνες. Δυστυχώς, είχε παλέψει με τον εθισμό στα ναρκωτικά για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός John Stamos δημοσίευσε στο Twitter το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε ο καλλιτέχνης. «Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά - πρέπει να τα φτιάξουμε όλα πριν πεθάνουμε», φέρεται να έστειλε μήνυμα ο Hawkins.

Anthony Bourdain

Ο διάσημος σεφ και οικοδεσπότης της βραβευμένης σειράς "Parts Unknown", Anthony Bourdain πέθανε στις 8 Ιουνίου 2018, αφήνοντας τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με πολλές ερωτήσεις. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αυτοκτονία και δεν βρέθηκαν ίχνη κανενός είδους ναρκωτικών στο σύστημά του.

Σε μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Bourdain, "Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain", ο δημοσιογράφος Charles Leerhsen αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις τελευταίες ημέρες του σταρ.

"Μισώ τους θαυμαστές μου, επίσης. Μισώ να είμαι διάσημος. Μισώ τη δουλειά μου. Είμαι μόνος και ζω σε διαρκή αβεβαιότητα", αποκαλύπτει το βιβλίο. Ο Bourdain φέρεται να έστειλε στην πρώην σύζυγό του και φίλη του Ottavia αυτό το μήνυμα λίγες μέρες πριν τον βρουν νεκρό.

Nick Cordero

Ο Cordero ήταν μια από τις πρώτες διασημότητες που αρρώστησε βαριά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Αφού αρρώστησε τον Απρίλιο του 2020, πέθανε στις 5 Ιουλίου 2020, αφού βρισκόταν στο νοσοκομείο για μήνες. Τα τελευταία κείμενα που έστειλε ο Cordero στον συμπρωταγωνιστή του Zach Braff είναι τόσο αποκαρδιωτικά όσο και ο πρόωρος θάνατός του. "Το τελευταίο πράγμα που μου έστειλε μήνυμα ήταν να προσέχω τη σύζυγό του και τον ενός έτους γιο του, Έλβις. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι δε θα τους λείψει ποτέ τίποτα", δημοσίευσε ο  Braff στο Instagram. Συνέχισε γράφοντας: «Αισθάνομαι τόσο απίστευτα ευγνώμων που είχα τον Nick Cordero στη ζωή μου».

Cheslie Kryst

Η Cheslie Kryst, Μις ΗΠΑ 2019, συγκλόνισε τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο στις 30 Ιανουαρίου 2022, όταν αυτοκτόνησε. Σε μια δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της April Simpkins, αποκαλύφθηκε ότι η Kryst έπασχε από κατάθλιψη. «Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, είναι αλήθεια. Η Cheslie έζησε τόσο δημόσια όσο και ιδιωτική ζωή. Στην ιδιωτική της ζωή αντιμετώπιζε κατάθλιψη την οποία έκρυβε από όλους —συμπεριλαμβανομένου εμένα, τον πιο έμπιστό της άνθρωπο— μέχρι πολύ λίγο πριν τον θάνατό της», είπε.

Σε μια εμφάνιση στο "Red Table Talk", η Simpkins μοιράστηκε περισσότερα για τις  τελευταίες ημέρες της Kryst, ενώ αποκάλυψε επίσης το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την κόρη της. «Με κράτησες ζωντανή και έτοιμη να αντιμετωπίσω μια άλλη μέρα, γιατί απαντάς σε κάθε τηλεφώνημα και είσαι εκεί για μένα σε κάθε πτώση», έγραψε η Kryst. "Με ακούς και νοιάζεσαι όταν σου λέω τι συμβαίνει στη ζωή μου και πάντα με έκανες να νιώθω ότι με αγαπάς. Σε αγαπώ περισσότερο από οποιοδήποτε άτομο έχω γνωρίσει".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 193 / position2: 1152
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb