ENTERTAINMENT

O θάνατος της Lisa «Left Eye» Lopes των θρυλικών TLC, είχε καταγραφεί στην κάμερα και υπάρχει βίντεο

Πώς πέθανε η διάσημη ράπερ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O θάνατος της Lisa «Left Eye» Lopes των θρυλικών TLC, είχε καταγραφεί στην κάμερα και υπάρχει βίντεο
Nextweb studio

Ο θάνατος της Lisa “Left Eye” Lopes είχε σοκάρει την παγκόσμια μουσική σκηνή - Στο Last Days of Left Eye, η Lopes λέει ότι ένιωθε σαν ένα πνεύμα να την κυνηγούσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Lopes έγινε γνωστη ως το ένα τρίτο του συγκροτήματος R&B TLC, μαζί με την Tionne Watkins και την Rozonda Thomas, οι οποίες κυριάρχησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην R&B με επιτυχίες όπως τα "Waterfalls", "No Scrubs" και "Creep".

Το συγκρότημα ήταν στα καλύτερά του όταν η ζωή της Lopes  διακόπηκε τραγικά στις 25 Απριλίου 2002, όταν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ονδούρα σε ηλικία 30 ετών.

Δεν ήταν τυχαίο ότι ήταν εκεί, όπως ανέφερε το People. Η ίδια, φιλάνθρωπος καθώς ήταν κλήθηκε να κάνει αποστολή στην Ονδούρα μετά τον τυφώνα Μιτς που κατέστρεψε τη χώρα το 1998. Η ίδια βρίσκονταν σε ένα πνευματικό καταφύγιο 30 ημερών στην Ονδούρα, μια εμπειρία που κατέγραφε με κάμερα χειρός. Το υλικό χρησιμοποιήθηκε αργότερα για το ντοκιμαντέρ VH1 του 2007, Last Days of Left Eye.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά υπάρχει ένα μυστήριο που προκαλεί ανατριχίλα γύρω από τον θάνατό της, καθώς λίγες μέρες πριν, η τραγωδία συνέβη όταν το όχημα στο οποίο ήταν επιβάτης και το οποίο οδηγούσε η βοηθός της, Stephanie Patterson, χτύπησε κατά λάθος ένα αγόρι ονόματι Bayron Isaul Fuentes Lopez όταν μπήκε στο δρόμο της.

Σύμφωνα με το People, ο δικηγόρος της Lopes στην Ονδούρα είπε τότε ότι το περιστατικό δεν αναφέρθηκε στην αστυνομία και ότι η Lopes πλήρωσε προσωπικά περισσότερα από 3.000 δολάρια για τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα κηδείας του αγοριού.

Το Philadelphia Weekly ανέφερε επίσης ότι η ίδια κράτησε το τραυματισμένο κεφάλι του αγοριού, ενώ άλλοι προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη από στόμα σε στόμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο Last Days of Left Eye, η Lopes λέει ότι ένιωθε σαν ένα πνεύμα να την κυνηγούσε και παρατήρησε το γεγονός ότι αυτή και το νεαρό αγόρι είχαν παρόμοια επώνυμα...

Η ζωή της τραγουδίστριας σύντομα διακόπηκε ξαφνικά όταν, καθώς οδηγούσε ένα SUV στην πόλη La Ceiba της Ονδούρας έστριψε απότομα για να αποφύγει ένα επερχόμενο αυτοκίνητο, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος καθώς χτύπησε σε δύο δέντρα και αναποδογύρισε πολλές φορές πριν καταλήξει σε ένα χαντάκι.

Η Lopes ήταν ένας από τους τρεις ανθρώπους που πετάχτηκαν έξω από το παράθυρο, έχασαν τη ζωή τους από την πρόσκρουση από τραύμα αμβλείας δύναμης στο κεφάλι. Οι άλλοι επιβάτες υπέστησαν τραυματισμούς, αλλά η ίδια ήταν η μόνη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση. Η τραγική στιγμή του δυστυχήματος φαίνεται στο τέλος του Last Days, καθώς η Lopes οδηγεί με επιβάτες στο πίσω κάθισμα, ο ήχος των κραυγών τους είναι το τελευταίο πράγμα που ακούει ο θεατής καθώς το όχημα φεύγει από το δρόμο και το βίντεο κόβεται.

Η Lopes εργαζόταν τότε για τη δημιουργία εκπαιδευτικών κέντρων για παιδιά στην Ονδούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 287 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb