ENTERTAINMENT

Αννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Η αδερφή της ξεκαθάρισε τον λόγο

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 12, 2023
Αννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Η Άννα Βίσση γιορτάζει φέτος τα 50 της χρόνια στην ελληνική μουσική. Στο πλαίσιο αυτής της επετείου έχει προγραμματίσει μία σειρά από μεγάλες συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή της 10ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, με εξαντλημένα εισιτήρια εδώ και αρκετές εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, μόλις δύο ώρες πριν από την έναρξη του live, η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας επικαλούμενη ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε εκτάκτως, με την Άννα Βίσση να απολογείται στα social media για το ατυχές περιστατικό.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της τραγουδίστριας που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη, καθώς είχαν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και είχαν ξοδέψει αρκετά χρήματα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση, που διαχειρίζεται τη διεύθυνση της παραγωγής στις εμφανίσεις της τραγουδίστριας, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην αναβολή της συναυλίας μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο Instagram.

«Καλησπέρα και από μένα! Για να μην τσακώνεστε ή να έχετε αντιπαραθέσεις, θα σας εξηγήσω τι έγινε. Συνήθως τους χώρους, μας τους δίνουν την προηγούμενη ή ακόμη και την ίδια μέρα να στήσουμε. Στη Θεσσαλονίκη μας το έδωσαν την προηγούμενη, έγινε λοιπόν το στήσιμο σκηνής, φώτα και ξεκίνησα και την Led οθόνη.

Δεν την τελείωσαν όμως, γιατί είχε αέρα είπαν και θα την τελείωναν την επόμενη. Όπως και έγινε. Εμείς που πήγαμε το βράδυ της Κυριακής αυτά και είδαμε. Λοιπόν, αυτό που έγινε είναι ότι, όταν ανέβασαν την οθόνη, όλα οκ και λίγο πριν το soundcheck, περίπου 4.00 μ.μ (ήταν ήδη όλοι οι συντελεστές εκεί), λύθηκε από τους χοντρούς πύρους που την κρατούσαν και έπεσε.

Με αποτέλεσμα, για να φτιαχτεί, να πρέπει να ξηλωθεί, δε γινόταν αλλιώς. Για να ξηλωθεί όμως χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώρες και να στηθεί πάλι τουλάχιστον άλλες 3 ώρες. Ήταν πολύ επικίνδυνο να έχουμε ανθρώπους μας πάνω στη σκηνή. Σίγουρα θα γινόταν κάποιο ατύχημα (ευτυχώς που δεν έγινε είτε την ώρα της πρόβας, είτε την ώρα της συναυλίας). Προσπαθήσαμε να δούμε μήπως η αποξήλωσή της γίνει πιο γρήγορα και ας γινόταν η συναυλία χωρίς οθόνη.

Η Άννα ήθελε να μην ακυρώσουμε. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή ο κόσμος να ενημερωθεί αφού βλέπαμε πόσο αργά γινόταν η αποξήλωσή της, οπότε και πάρθηκε η απόφαση αυτή. Για να καταλάβετε, η οθόνη έφυγε όλη από τη σκηνή στις 10 το βράδυ, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Ούτε η Άννα φταίει, ούτε η εταιρεία παραγωγής φταίει όταν έχει εγγυήσεις από τις εκάστοτε τεχνικές εταιρείες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος της ζημιάς που έγινε, πέρα από την ταλαιπωρία του κόσμου. Καταλαβαίνουμε και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά το να γίνονται πράγματα με ασφάλεια, θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Πάμε να γιορτάσουμε σήμερα στην Αθήνα τα 50 χρόνια της Άννας μας και όλα να πάνε καλά«, αναφέρει στην ανάρτησή της η Νίκη Βίσση.

Παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η αποψινή προγραμματισμένη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τα εισιτήρια να είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες εξαντλημένα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 256 / position2: 891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb