THINK

H Kατερίνα παραιτήθηκε από τη δουλειά της πριν 7 χρόνια ‑ Σήμερα έχει μια πετυχημένη, δική της εταιρεία

Η Κατερίνα Μελίσση έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Kατερίνα παραιτήθηκε από τη δουλειά της πριν 7 χρόνια ‑ Σήμερα έχει μια πετυχημένη, δική της εταιρεία

Η Κατερίνα Μελίσση έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία - ξεκίνησε την εταιρεία της με 50 ευρώ. Μετά από πολλή δουλειά, απογοητεύσεις, ταλαιπωρία αλλά και δημιουργία, φαντασία και όνειρα, έφτασε να πουλά ασταμάτητα τις δημιουργίες της και να φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - με τα πανέμορφα χρωματιστά της μαξιλάρια, τα χαλιά, τις κουνουπιέρες της και τα ζωάκια της, η Catriss είναι σίγουρο πως μπήκε στα σπίτια και στις καρδιές όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε ξεκίνησες την εταιρία σου; Ποια είναι η ιστορία  σου;

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2018! Δούλευα σε μια εταιρία και κάτι με «έτρωγε»! κάτι μου έλεγε η τώρα ή ποτέ. Πήρα λοιπόν την απόφαση και παραιτήθηκα μετά από 7 χρόνια εργασίας, ήταν αυτό που συνήθως μας τσιγκλαει να ξεσκουντηθούμε από το  ασφαλές σημείο που βρισκόμαστε και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε - ε αυτό εμένα... μου'βγαλε το μάτι!

Μια ιδέα στο ίντερνετ για ένα μαξιλάρι στο σπίτι μου και κάπως έτσι όλα άρχισαν, μαγικά. Ενα δωμάτιο στο σπίτι και τα βασικά μου εφόδια, που ήταν άπλετη διάθεση για δημιουργία και 5 κλωστές (μάλλον ό,τι χειρότερο υπάρχει σε ποιότητα) διότι η μηχανή μου δεν έραβε και απορούσα γιατί! Μου άρεσε πάντα το σχέδιο και έχω σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικού χώρου, το να σχεδιάζεις  κάτι στο χαρτί και με λίγο ύφασμα και κλωστή να παίρνει μορφή στα χέρια σου, σου δίνει πάντα την ιδία χαρά και ικανοποίηση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η μεγάλη μου αγάπη και παντοτινή το πρόβατο! Έχει ύφος, αλλάζει χαρακτήρες και είναι το πιο γλυκό και αθώο πρόβατο (όπως όλα βέβαια)που μ έχει κάνει να γελάσω πολλές φορές με τις μεταμφιέσεις του αλλά και να συγκινηθώ γιατί σ' όλη αυτή τη διαδρομή είμαστε παρέα και θα είναι σίγουρα για πάντα το κολλητάρι μου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catriss 🇬🇷✈️🇨🇾 (@catriss.gr)

Αλήθεια, τι budget είχες όταν ξεκίνησες;

Ήταν ένα ολοστρόγγυλο πενηντάρικο! Σίγουρα ένα budget βοηθάει να κάνεις μια αρχή αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Δεν ήξερα ποια ήταν τα βασικά βήματα που έπρεπε να κάνω οπότε κάθε ευρώ στη θέση του και η τέλεια ανακύκλωση του εισοδήματος που ερχόταν και έτσι πήγαιναν όλα εκεί που έπρεπε! Όλοι μας περνάμε εκπαίδευση, στόχος είναι πάντα ένας καλός βαθμός γιατί σημαίνει ένα καλό πανεπιστήμιο άρα μια καλή δουλεία και ένας καλός μισθός. Δεν μάθαμε πώς να φτιάξουμε μια επιχείρηση και πόσο μάλλον να είσαι και ένας καλός επιχειρηματίας. Οπότε let’s try!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catriss 🇬🇷✈️🇨🇾 (@catriss.gr)

Μίλησε μας για σένα - πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Τον ελεύθερο μου χρόνο θέλω να φεύγω μικρά ταξίδια .αγαπώ το σχέδιο και οτιδήποτε έχει σχέση με κατασκευή και πάντα βρίσκω κάτι νέο να ενθουσιαστώ.  Η μεγαλύτερη μου αδυναμία είναι τα φυτά! Είμαι ο άνθρωπος που όταν με καλείς σπίτι σου θα ήταν τέλειο να μου δώσεις λίγο απ όλα τα φυτά σου (ένα κλαδάκι) η ακόμα και όλη τη γλάστρα!

Έχεις καμιά καλή συμβουλή για τα κορίτσια που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρία;

Να μην αφήσουν τίποτα και κανέναν να σβήσει αυτή τη φλόγα που έχουν μέσα τους και να μη βάλουν στην άκρη κανένα όνειρο τους που κάποιος θα το θεωρεί χαζό (πάντα υπάρχει έστω ένας...) και να χαθούν μέσα σε μια καθημερινότητα και ίσως έναν τεράστιο συμβιβασμό.

Πρέπει να το τολμήσουν και με αγάπη, υπομονή και πίστη σ αυτό που κάνουν θα ανταμειφτούν όλοι οι κόποι τους. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη κακό είναι να κάνεις τα ίδια οπότε δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς. Δεν ξέρουμε από μικρή ηλικία τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε αλλά όταν το καταλάβεις πρέπει να αφοσιωθείς! Δεν ξέρεις τι λουλούδι είσαι μέχρι να έρθει η εποχή σου να ανθίσεις. Οπότε υπομονή και όλα θα γίνουν…μαγικά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
9 / position1: 79 / position2: 929
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb