ENTERTAINMENT

Δήμητρα Κατσαφάδου: Το «παράπονο» που έχει από τον αδερφό της, Νικόλα Μαλακοδήμο

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2023
Δήμητρα Κατσαφάδου: Το «παράπονο» που έχει από τον αδερφό της, Νικόλα Μαλακοδήμο

Η Δήμητρα Κατσαφάδου και ο αδερφός της Νικόλας Μαλακοδήμος, ήταν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην τελευταία εκπομπή «The Night Show» για τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή επιχειρηματίας και ο αδερφός της που είναι πρόεδρος της εταιρείας καλλυντικών «La Vie en Rose», είχαν μία χιουμοριστική συζήτηση με τον παρουσιαστή, με τη Δήμητρα Κατσαφάδου να εκφράζει το «παράπονο» της που ο Νικόλας είναι όμορφος και δέχεται περισσότερες προτάσεις από εκείνη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εσύ Νίκο, έχεις 100 χιλιάδες προτάσεις, όλο σου στέλνουν στο Instagram» είπε η επιχειρηματίας απευθυνόμενη στον αδερφό της, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συμπληρώνει «είσαι κούκλος!».

Με χιούμορ που τη διακρίνει, η Δήμητρα Κατσαφάδου σηκώθηκε αμέσως όρθια για να τη δείξει η κάμερα, «απειλώντας» τον παρουσιαστή πως θα του ρίξει χαστούκι που είπε ότι είναι κούκλος ο αδερφός της και όχι εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δίνει «ευχή και κάταρα να μην παντρευτεί κανένας αδερφός πριν τη Δήμητρα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 339 / position2: 766
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb