CELEBS

Dragon’s Den: Μπήκαμε στο τελευταίο γύρισμα! Οι μεγάλες επενδύσεις και οι νέοι Dragon’s


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2023
Dragon’s Den: Μπήκαμε στο τελευταίο γύρισμα! Οι μεγάλες επενδύσεις και οι νέοι Dragon’s

Ο δεύτερος κύκλος του σόου επενδύσεων με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν και τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Τρίτη 4 Ιουλίου μάλιστα, έγινε και το τελευταίο γύρισμα, με το gossip-tv.gr να βρίσκεται εκεί και να παρακολουθεί όλα όσα συνέβησαν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μας καλωσόρισε στο πλατό και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε. Το ίδιο και οι 6 Dragons'.
Οι τέσσερις από αυτούς, Χάρης Βαφειάς, Μαρία ΧατζηστεφανήΛέων Γιοχάη, Λιλή Περγαντά, παλιοί μας γνώριμοι, καθώς τους είδαμε και την πρώτη σεζόν, ενώ ο Δημήτρης Μάλλιος και ο Τάσος Οικονόμου, είναι οι νέες προσθήκες και θα συστηθούν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον δεύτερο κύκλο που αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατός από τον πρώτο.

Όλοι οι συμμετέχοντες, μιλούν για όλα. Για τις επενδύσεις που έκαναν, για τη μεταξύ τους σχέση, για τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας, για το πώς αντιδρούν όταν διαβάζουν σχόλια για αυτούς στο Twitter, και η κουβέντα μαζί τους ήταν πραγματικά απολαυστική ενώ το κλίμα μεταξύ τους… απίθανο και δεν έλειψαν τα γέλια και το χιούμορ!

 • Δεύτερη σεζόν για το Dragons’ Den. Αυτοί που έρχονται φέτος είναι πιο υποψιασμένοι;

Μαρία Χατζηστεφανή: Είναι πάρα πολύ υποψιασμένοι. Έχουν έρθει πιο διαβασμένοι. Πιστεύω όμως ότι έχουμε φέρει και δύο πολύ δυνατούς Dragons’. Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο και πιστεύω ότι θα δείτε ένα καταπληκτικό σόου που δε θα το περιμένετε.

 • Από το λίγο που είδαμε τώρα, υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ σας…

Μαρία Χατζηστεφανή: Φοβερός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τάσος Οικονόμου: Λάθος, διαφωνώ κάθετα! Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει ευγενής άμιλλα.

Μαρία Χατζηστεφανή: Μίλα για τον εαυτό σου! (Γέλια). Ο κύριος έχει ευγενή άμιλλα, εγώ έχω ανταγωνισμό!

Χάρης Βαφειάς: Είναι νέος και είναι ευγενικός! Στη Μαρία δεν πάει κανείς κόντρα. (Γέλια)

 • Πάντως, το κλίμα μεταξύ σας είναι εξαιρετικό…

«Είναι όντως εξαιρετικό», συμφώνησαν όλοι οι Dragons’.

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρενέβη και είπε με χιούμορ: «Πάντως εμείς πριν ξεκινήσουμε, ψάχνουμε μήπως έχουν κρύψει τίποτα μαχαίρια».

 • Οι επενδύσεις φέτος θα είναι περισσότερες απ΄ότι πέρυσι;

Χάρης Βαφειάς: Έτσι φαίνεται!

Μαρία Χατζηστεφανή: Υπήρχαν πολλές καινοτόμες ιδέες και αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι όλοι έχουμε επενδύσει και σε χώρους που δεν είναι ο τομέας μας. Επίσης, έχω να πω ότι φέτος είχαμε πάρα πολύ κόσμο από επαρχία. Έχουν γίνει πολλές επενδύσεις στην επαρχία φέτος. Και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

Τάσος Οικονόμου: Για εμένα σημαντικό είναι ο επιχειρηματίας που θα έρθει, πόσο θα έχει σκεφτεί, η δυναμικότητα που βάζει, λύσεις που φέρνει. Η επιχειρηματικότητα δε σταμάτησε ποτέ και δε θα σταματήσει ποτέ. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να πιστέψει κανείς ότι δεν υπάρχουν ιδέες. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται υλοποίηση. Ο οποιοσδήποτε στον κόσμο, σίγουρα έστω μια φορά στη ζωή του είχε μια ιδέα. Η διαφορά είναι ότι δεν την υλοποίησε. Νούμερο ένα είναι ο φόβος της αποτυχίας. Αν δεν το δοκιμάσεις έχεις πάντα τον φόβο της αποτυχίας.

Υπάρχουν εξαιρετικές ιδέες εδώ και αν κάποιοι δοκιμάσουν και το τολμήσουν, αυτό θα αλλάξει όλη τη χώρα. Αν μπορέσουμε να τους πούμε τι να κοιτάξουν, πού να ψάξουν, να τους βοηθήσουμε να κάνουν πέντε βήματα, και μόνο που θα τα κάνουν είναι μια αρχή! Στόχος μας είναι και να παρακινήσουμε!

Λέων Γιοχάη: Εμείς επενδύουμε σε ανθρώπους που πιστεύουν στον εαυτό τους. Αυτούς που δεν πιστεύουν τους καταλαβαίνουμε και δεν επενδύουμε σε αυτούς.

 • Εάν έρθει κάποιος και έχει μια σούπερ ιδέα αλλά τον δείτε ότι δεν είναι σίγουρος για αυτό που παρουσιάζει, πώς κινείστε;

Λέων Γιοχάη: Η ιδέα μόνο δε φτάνει!

 • Οι περσυνές σας επενδύσεις μέσω του Dragons’ πώς πάνε; Προχωράνε;

Μαρία Χατζηστεφανή: Πάμε πολύ καλά, προχωράμε! Άλλες έχουν κλείσει, άλλες είναι σε προχωρημένο στάδιο. Κάνουμε κάποια mentoring, καινούργια καταστήματα, κάνουμε πράγματα…

Σάκης Τανιμανίδης: Επειδή μιλάμε με πραγματικούς χρόνους, ο πρώτος κύκλος τελείωσε τον Απρίλιο. Τώρα έχουμε Ιούλιο. Μέχρι να κλείσει ένα deal χρειάζεται minimum έναν χρόνο. Άρα, λοιπόν, την εξέλιξη των επενδύσεων των Dragons’ στο σόου θα τη δούμε τουλάχιστον ένα χρόνο μετά. Όχι σε αυτή τη σεζόν.

Λιλή Περγαντά: Εγώ έχω επενδύσει στον πρώτο κύκλο και ήδη έχει έρθει μισό εκατομμύριο από το αυτομαυριστικό προϊόν.

Χάρης Βαφειάς: Για αυτό δανειζόμαστε από την κυρία Λιλή τώρα. (Γέλια).

 • Κάνατε κάποιο deal και μετά να μην εξελίχθηκε όπως περιμένατε;

Χάρης Βαφειάς: Εννοείται! Αν κάποιος έχει πει ανακρίβειες. Είχαμε δε και ένα όνομα που δε θα το πω, που μέχρι να παίξει το επεισόδιο, είχε κάνει ήδη deal με άλλον. Στη ζωή είναι αυτά. Άλλα θα γίνουν άλλα δε θα γίνουν.

 • Πλέον έχετε και μεγαλύτερη εμπειρία τηλεοπτικά…

Μαρία Χατζηστεφανή: Είμαστε πολύ πιο άνετοι αυτή τη σεζόν. Οι τέσσερίς μας γνωριζόμασταν και με πολλή χαρά υποδεχτήκαμε και τους δύο νέους γιατί έφεραν καινούργια ενέργεια και δυναμική, μας προκάλεσαν σε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι αυτή η καινούργια ενέργεια θα βγει πάρα πολύ στον αέρα στη δεύτερη σεζόν.

 • Οι καρέκλες είναι πέντε, εσείς είστε έξι. Πώς θα εναλλάσσεστε;

Μαρία Χατζηστεφανή: Σε κάθε case θα υπάρχει διαφορετικό set up. Θα μας δείτε και τους έξι αλλά σε πέντε καρέκλες.

Χάρης Βαφειάς: Όποιος έκανε πολλά deals φεύγει μετά γιατί τελειώνουν τα χρήματα. (Γέλια).

 • 10 επεισόδια και φέτος;

Σάκης Τανιμανίδης: Δώδεκα θα είναι τα επεισόδια. Υπάρχει πολύ υλικό και κίνηση. Ήταν και δικιά μας επιθυμία και του καναλιού να αυξήσουμε τα επεισόδια σε σχέση με πέρυσι.

Λιλή Περγαντά: Και πολύ χρήμα!

 • Όταν αποφασίσατε να φέρετε αυτό το concept στην Ελλάδα, θεωρήσατε ότι θα προχωρήσει ή ότι είναι ένα ρίσκο;

Σάκης Τανιμανίδης: Όταν πρωτοείδα αυτό το κονσεπτ στην Αμερική, το οποίο είναι το ίδιο ακριβώς αλλά με άλλο όνομα, είπα ότι αυτό το πρόγραμμα θα έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία, ότι μπορεί να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπων να επιχειρήσουν ή να μάθουν πράγματα για την επιχειρηματικότητα.

Όταν πρώτη φορά άρχισα να το συζητάω για την Ελλάδα, 99% των ανθρώπων -για να μην πω 100%- που εκτέθηκαν στην ιδέα, μου είπαν το ίδιο πράγμα… «Μπράβο! Αλλά στην Ελλάδα; Επιχειρήσεις; Μόνο για κουτσομπολιά είμαστε!». Κάθε φορά που κάποιος μου έλεγε ότι είμαστε μόνο για κουτσομπολιά, ήθελα πιο πολύ να υλοποιήσουμε αυτό το πρότζεκτ. Γιατί αυτή η αντίληψη είναι ο λόγος για να κάνουμε αυτό το σόου. Αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ισχύει αυτό και ότι οι Έλληνες τηλεθεατές μπόρεσαν να δουν και κάτι τέτοιο. Οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

 • Και δεν έχει στοιχεία ριάλιτι…

Σάκης Τανιμανίδης: Το reality είναι λίγο μια παρεξηγημένη έννοια. Σημαίνει πραγματικότητα αν το μεταφράσεις στα ελληνικά και αυτό που συμβαίνει εδώ είναι πραγματικότητα ωστόσο, στην Ελλάδα, έχουμε συνδέσει το ριάλιτι με το Bachelor, το Survivor, το Big Brοther κλπ.

 • Όταν προβάλλονται τα επεισόδια, γράφονται πολύ εύστοχα σχόλια στο Twitter. Τα διαβάζετε αυτά; Τα παρακολουθείτε;

Λέων Γιοχάη: Φυσικά και τα διαβάζω!

Χάρης Βαφειάς: Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου. Δεν έχω δει τίποτα στο Twitter.

Μαρία Χατζηστεφανή: Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ όταν με τρολάρουν. Πίνω τον καφέ μου, διαβάζω τα τρολς και το απολαμβάνω.

Λιλή Περγαντά: Εγώ δε βλέπω καθόλου τα σχόλια!

 • Το πρόγραμμα σας έφερε αναγνωρισιμότητα;

Λιλή Περγαντά: Φυσικά! Με ρωτάνε οι φαρμακοποιοί διάφορα, μου λένε ότι με είδαν στην τηλεόραση!

«Φυσικά και υπάρχει αναγνωρισιμότητα», συμφώνησαν στη συνέχεια όλοι με τη Μαρία Χατζηστεφανή να συμπληρώνει: «Μάθαμε πολλά πράγματα από την τηλεόραση. Ο Σάκης μας δίδαξε πάρα πολλά πράγματα. Ήταν μια φοβερή εμπειρία!».

 • Οι νέοι Dragons’ βλέπατε το σόου;

Δημήτριος Μάλλιος: Ναι, φυσικά! Γνώριζα το σόου και από την Αμερική! Μου άρεσε πάρα πολύ που ξεκίνησε εδώ και νομίζω ότι τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη σεζόν θα ανέβει πολύ το επίπεδο.

 • Εσάς η βάση σας είναι στην Αμερική;

Δημήτριος Μάλλιος: Τώρα έχουμε έρθει μόνιμα στην Ελλάδα!

 • Με τον Σάκη Τανιμανίδη κάνατε κάποιο deal;

Σάκης Τανιμανίδης: Δεν μπορούμε να τα πούμε όλα. Είμαστε φίλοι και είμαι στην παραγωγή μαζί με τον Μιχάλη. Όταν τελειώσει η εκπομπή θα τα δούμε και τα deals.

Χάρης Βαφειάς: Περιμένει να δει τα πιο καλά και θα μπει στο τέλος.

«Υπήρξαν επιχειρήσεις που ήρθαν εδώ ήρθαν μόνο και μόνο για την προβολή τους και όχι για να κάνουν πραγματικά κάποιο deal», δε δίστασε να επισημάνει σε άλλο σημείο η Μαρία Χατζηστεφανή.

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης, περήφανος για το συγκεκριμένο project είπε:

«Το format ανήκει στη Sony Entertainment. Η Sony είδε το ελληνικό Dragons’, την πρώτη σεζόν και θεωρεί ότι είναι ένα από τα τρία καλύτερα του κόσμου. Από τις 20-25 χώρες, θεωρούν ότι το ελληνικό είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και σας το λέω εγώ που μιλάω απευθείας μαζί τους…».

«Το μεγάλο στοίχημα είναι ότι βοηθάμε στην επιχειρηματικότητα ενώ ταυτόχρονα ψυχαγωγούμε τον κόσμο. Αν ήταν μόνο εκπαιδευτικό, δυστυχώς δε θα είχε αντίκτυπο σε εκατομμύρια Έλληνες», σημείωσε ο συμπαραγωγός του Σάκη Τανιμανίδη, Μιχάλης Ισκάς.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
25 / position1: 157 / position2: 1740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb