ENTERTAINMENT

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Καρρά

Από τραγουδιστής, επιχειρηματίας

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2023
Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Καρρά

Τεράστια είναι η αλλαγή που έκανε στη ζωή του ο Βασίλης Καρράς. Εκτός των 42 κιλών που κατάφερε να χάσει (δείτε τον σε δημόσια έξοδο του), αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Έχοντας ξεκαθαρίσει πως δε θα ασχοληθεί με την πολιτική, ετοιμάζεται να γίνει επιχειρηματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, την περίοδο της καραντίνας ο τραγουδιστής ασχολήθηκε με τη γη και όχι ερασιτεχνικά. Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο παράγει τα δικά του προϊόντα τα οποία και πουλάει. Η "Φάρμα Καρρά" ξεκίνησε το 2020 και βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου.

Το νέο επάγγελμα του Βασίλη Καρρά

Το καμάρι του Βασίλη Καρρά είναι το ελαιόλαδό του που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για τη γεύση και τα οφέλη για την υγεία. Μάλιστα, θα ξεκινήσει εξαγωγές και συγκεκριμένα στην Αμερική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, έχει αναθέσει τα διαδικαστικά σε αρμόδιους για να υλοποιήσουν τον στόχο του.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του έχουν παραχθεί με οικολογικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων.

Στη "Φάρμα Καρρά" παράγονται, επίσης ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Μάλιστα, μπορεί να γίνει τέλεση γάμου ή βάφτισης, στο μικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Οι δηλώσεις μετά την επιστροφή του στα Media

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δε φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πάρα πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή! Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους όλους τοπικούς φορείς, αλλιώς δε θα μπορεί να γίνει. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι» ανέφερε ο Βασίλης Καρράς.

Αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, απάντησε με χιούμορ: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

«Δε μου έλειψε η αγάπη του κόσμου, πάντα την έχω, είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω! Θέλω λίγο χρόνο για να επιστρέψω στις πίστες. Είναι νωρίς. Στους θαυμαστές μου θα αφιέρωνα το τραγούδι "τώρα επιστρέφω".

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 695 / position2: 1339
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb