ENTERTAINMENT

Ήταν το πιο hot ζευγάρι, μέχρι που χώρισαν με ένα τηλεφώνημα μερικών δευτερολέπτων

Η σχέση αυτών των δύο πέρασε από πολλά στάδια
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ήταν το πιο hot ζευγάρι, μέχρι που χώρισαν με ένα τηλεφώνημα μερικών δευτερολέπτων
Nextweb Studio

Η Taylor Swift και ο Joe Jonas εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις μετά το σύντομο ειδύλλιό τους το 2008. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν για μερικούς μήνες το καλοκαίρι του 2008, όταν η τραγουδίστρια του «Love Story» ανέβηκε στη σκηνή με τους Jonas Brothers για μερικές συναυλίες κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους Burnin' Up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο, όταν η Swift μίλησε δημόσια για τον χωρισμό τους στο The Ellen DeGeneres Show, αναφέροντας κυρίως πώς ο Jonas χώρισε μαζί της σε ένα τηλεφώνημα 25 δευτερολέπτων.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Κάποια μέρα, θα βρω κάποιον πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά υπέροχο, που είναι κατάλληλος για μένα…» είπε στην οικοδέσποινα του σόου. «Όταν βρω αυτό το άτομο που είναι κατάλληλο για μένα, θα είναι υπέροχο και όταν κοιτάξω αυτό το άτομο, δε θα μπορώ καν να θυμηθώ το αγόρι που με χώρισε τηλεφωνικά σε 25 δευτερόλεπτα όταν ήμουν 18."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Swift συνέχισε να κάνει πλάκα με τον χωρισμό στη σελίδα της στο Myspace, δημοσιεύοντας ένα vlog που την έδειχνε να κρατά ψηλά μια κούκλα Joe Jonas. "Βλέπετε, αυτό έρχεται ακόμη και με τηλέφωνο. Έτσι ώστε να μπορεί να χωρίσει με τις άλλες κούκλες", είπε αστειευόμενη στην κάμερα.

Αν και τα επακόλουθα ήταν δύσκολα (και οι δύο έγραψαν αρκετά έντονα τραγούδια χωρισμού ο ένας για τον άλλον), οι δύο μουσικοί έχουν αναπτύξει μια φιλία τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας ο ένας τη μουσική σταδιοδρομία του άλλου.

«Κάποια μέρα, θα βρω κάποιον πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά υπέροχο, που είναι κατάλληλος για μένα…»

Η σύζυγος του Jonas, Sophie Turner, είναι και η ίδια μια τεράστια Swiftie — και όταν η Taylor κυκλοφόρησε το Fearless (Taylor's Version) με το διάσημο κομμάτι με τίτλο "Mr. Perfectly Fine", που από ότι φαίνεται αφορούσε τον χωρισμό της με τον Jonas, η Turner έδειξε την υποστήριξή της για την Taylor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 148 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb