WELLNESS

Αισθάνεσαι συνεχώς πρησμένη; Δοκίμασε αυτά τα πανεύκολα τρικ που θα σε βοηθήσουν

Ειδικά αν πρήζεται η κοιλιά σου θα δεις διαφορά
Από το NEWSROOM
Αισθάνεσαι συνεχώς πρησμένη; Δοκίμασε αυτά τα πανεύκολα τρικ που θα σε βοηθήσουν
Clean Plates / Pinterest

Αν αισθάνεσαι συνεχώς φουσκωμένη και η καθημερινότητά σου δυσκολεύει, τότε υπάρχουν τρόποι να νιώσεις πολύ καλύτερα και είναι ευκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φούσκωμα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι από άβολα, ως και να σου δυσκολέψει αρκετά τη ζωή. Μπορεί να είναι επώδυνο, αλλά ακόμα και να μη μπορείς να κουμπώσεις το παντελόνι σου. Ωστόσο, αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, υπάρχουν μικρά καθημερινά πράγματα και τροφές που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Τι να κάνεις για να βελτιώσεις το πρήξιμο:

Βάλε το τζίντζερ στη διατροφή σου

Δεν είναι μυστικό ότι το τζίντζερ είναι ένα βοήθημα για το πεπτικό σύστημα. Σύμφωνα με ειδικούς, το τζίντζςε καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα ηρεμώντας την εντερική δραστηριότητα και διώχνοντας αέρια.

Μειώστε την πρόσληψη νατρίου

Ενώ το φούσκωμα συνδέεται συχνά με αέρια, ακόμα ένας ένοχος είναι η κατακράτηση νερού. Το αλάτι μπορεί να κάνει το σώμα μας να συγκρατεί νερό, οδηγώντας σε περισσότερο φούσκωμα. Ερευνητές διεξήγαγαν μια μελέτη για να ελέγξουν πώς μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο επηρεάζει το φούσκωμα. Επομένως, καλό είναι να μειώσεις την κατανάλωση αλατιού, ώστε να μειώσεις το πρήξιμο.

Φάε πιο αργά 

Επιστήμονες αναφέρουν ότι το να τρως γρήγορα, οδηγεί στην κατάποση περισσότερου αέρα. Αυτός ο αέρας παγιδεύεται στο στομάχι, οδηγώντας σε φούσκωμα. Αυτό το αέριο μπορεί επίσης να περάσει στο έντερο, προκαλώντας περαιτέρω πεπτική δυσφορία. 

Κάνε γιόγκα

Όταν πρόκειται για το έντερο, η χαλάρωση μπορεί να κάνει θαύματα. Οι ειδικοί, θεωρούν ότι η γιόγκα βοηθάει πολύ στη χαλάρωση του σώματος, αλλά και του μυαλού.

Πιες Aloe Vera

Διατροφολόγοι τονίζουν ότι ο χυμός Αλόης, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, βοηθά πολύ να εξισορροπήσουν τα οξέα στο στομάχι και το καταπραΰνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb