ENTERTAINMENT

Πού χάθηκε η Nelly Furtado;

Τι έγινε στην πορεία από τη μεγάλη επιτυχία ως σήμερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πού χάθηκε η Nelly Furtado;

Η Καναδή Nelly Furtado έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα άλμπουμ και 18 εκατομμύρια αντίτυπα singles, φτάνοντας συνολικά τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τι έγινε όμως τα τελευταία χρόνια και έχασε το παλιό της hype

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνει ακόμα την παλιά της επιτυχία χωρίς να έχει κάποια σημαντική παραγωγή.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Furtado γιόρτασε την 20η επέτειο του ντεμπούτου στούντιο άλμπουμ της, Whoa, Nelly! με την κυκλοφορία μιας διευρυμένης έκδοσης 22 κομματιών σε ψηφιακές πλατφόρμες και πλατφόρμες streaming.

Τον Μάιο του 2021, η Furtado συνεργάστηκε με το γερμανικό ντουέτο Quarterhead σε ένα remix του τραγουδιού της "All Good Things (Come to an End)".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιούνιο του 2021, η Furtado γιόρτασε τη 15η επέτειο του τρίτου στούντιο άλμπουμ της Loose, κυκλοφορώντας μια εκτεταμένη έκδοση 32 κομματιών.

Τον Ιούλιο του 2022, μετά από μια πενταετή παύση, η Furtado επέστρεψε με τον Drake στη σκηνή για τη συναυλία του τελευταίου όπου ερμήνευσαν τα "Promiscuous" και "I'm Like a Bird".

Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, πέντε χρόνια μετά την τελευταία της συναυλία στο Baloise Session στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Furtado εμφανίστηκε ζωντανά στο Beyond The Valley Festival στην Αυστραλία ερμηνεύοντας πάλι τα παλιά της τραγούδια.

Επιτέλους κυκλοφόρησε κάτι νέο, αυτό το μήνα

Συνεργάστηκε με τον Αυστραλό DJ και παραγωγό Dom Dolla στο τραγούδι "Eat Your Man", που κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου 2023, την πρώτη της κυκλοφορία μετά από πέντε χρόνια, το οποίο δεν μοιάζει με ό,τι έχουμε ακούσει από την ίδια, αλλά το κοινό το λάτρεψε. Μετρά ήδη 89 εκατομμύρια προβολές...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 106 / position2: 477
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb