BED TALK

Micro cheating: Μήπως απατάς το σύντροφό σου χωρίς να το καταλαβαίνεις;

Πόσο μακριά πρέπει να πάς για να θεωρηθεί ότι απατάς το έτερον σου ήμισι;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Micro cheating: Μήπως απατάς το σύντροφό σου χωρίς να το καταλαβαίνεις;
Jonathan Borba for Pexels

Σύμφωνα με το TikTok, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί εξαπάτησης αλλά κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει πού θα τραβήξει τη γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ υπάρχει σαφής διάκριση γύρω από το τι ορίζει τη σωματική εξαπάτηση, η συναισθηματική εξαπάτηση είναι πιο δύσκολο να ερμηνευτεί.

@choosingtherapy An emotional affair is different from other affairs as it occurs when someone turns to another person outside of their relationship for emotional support. Everybody needs support in their lives, but emotional affairs are an example of how and when looking outside the bounds of relationships to meet certain needs can take an ugly turn. Article: The 7 Stages of Emotional Affairs & How to Recover Written by: Kevin Mimms LMFT Medically Reviewed by: Kristen Fuller MD Published: 03/20/2023 #emotionalaffair #emotionalcheating #infidelity #cheating #emotionallycheating #relationshipstruggles😑 #emotionalaffairsareworse ♬ original sound - s_willier.22

Σε απάντηση, οι χρήστες στο TikTok συζητούν τι εμπίπτει στην ομπρέλα της «μικρο-απάτης» και με πάνω από 25,8 εκατομμύρια προβολές στο hashtag #microcheating στην εφαρμογή, υπάρχουν πολλές ιδέες που κυκλοφορούν γύρω από την μικρο-απάτη.

Σύμφωνα με την Alicia Munoz, σύμβουλο σχέσεων από το Mind Green Body Relationships, η μικρο-απάτη είναι η πράξη της «καλλιέργειας, με μικρούς τρόπους, ακατάλληλων στενών συνδέσεων έξω από τη σχέση σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και αυτό δεν περιλαμβάνει σωματική επαφή - όπως το σeξ με άλλο άτομο ή το φιλί - ενέργειες που σπάνε την «αποκλειστικότητα», όπως η συναισθηματική σύνδεση με κάποιον και το να του λες πράγματα που δε λες στον σύντροφό σου να πέφτουν κάτω από αυτήν την ομπρέλα.

Αν και υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί, οι TikTokers διαφωνούν σχετικά με το τι θεωρείται μικρο-εξαπάτηση,και πώς παίζουν ρόλο οι ανασφάλειες ενός ατόμου.

Μερικά από τα κοινά παραδείγματα που αναφέρουν οι δημιουργοί περιεχομένου περιλαμβάνουν:

Το να εμπιστεύεσαι τον πρώην σου για τα τρέχοντα θέματα της σχέσης σου, να παραμελείς να πεις σε κάποιον την κατάσταση της σχέσης σου, να μιλάς κάθε μέρα με κάποιον που δεν είναι σύντροφός σου, να στέλνεις κρυφά μηνύματα σε κάποιον και να μην προσκαλείς τον σύντροφό σου σε εκδηλώσεις πηγαίνοντας μόνη. Αν και πολλοί άνθρωποι συμφώνησαν με τον ορισμό κάποιοι είπαν πως δεν είναι όλα άσπρο ή μαυρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 2392 / position2: 2608
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb