WELLNESS

Travel Girls: H Σχοινούσα μέσα από τα μάτια της Μελίνας & Αναστασίας Μπούφτα

Τι να κάνεις, πού να πας, τι να φας, πού να κολυμπήσεις και άλλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Travel Girls: H Σχοινούσα μέσα από τα μάτια της Μελίνας & Αναστασίας Μπούφτα

Η Μελίνα και η Αναστασία Μπούφτα είναι τα κορίτσια πίσω από το fashion brand The MAnnequin Collection. Προτείνουν ανεπιφύλακτα, τη Σχοινούσα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτείνουμε το νησί:

Σχοινούσα, στις Μικρές Κυκλάδες

Ταξιδέψαμε για πρώτη φορά:

Επισκεφτήκαμε το νησί για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2017. Δυσκολευτήκαμε να το αποχωριστούμε, καθώς ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, όποτε και επιστρέψαμε 2 χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2019.

Αγαπημένο μας Εστιατόριο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αχ και να ήταν μόνο ένα! Το νησί, αν και μικρό, παρέχει πολλές επιλογές και πολύ καλό φαγητό. Εμείς ξεχωρίσαμε το εστιατόριο, «Η κυρά Ποθητή», στην Χώρα. Πολύ νόστιμα, παραδοσιακά, σπιτικά πιάτα, θαλασσινά αλλά και κρεατικά, σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό.

Αγαπημένη μας παραλία:

Ερωτευτήκαμε την Αλυγαριά, ένα μικρό κολπάκι, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο, αν και χρειάζεται να περπατήσεις λίγο αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο. Μη οργανωμένη παραλία, για κάποιον που επιζητά ηρεμία και καταγάλανα δροσερά νερά. Αν την επισκεφτεί κανείς, καλό θα ήταν να έχει μαζί του, κάποιες προμήθειες (νερό, καφεδάκι, και μια ομπρέλα – δεν υπάρχει σκιά εκεί) και ένα καλό βιβλίο – ξέχνα το κινητό. Δεν θα έχει σήμα. Αν είσαι τυχερός, ίσως συναντήσεις και τον κ. Γιάννη, η μορφή του νησιού και να σε δροσίσει με ένα φρέσκο φρούτο ή ντοματίνι.

Αν δεν θέλεις να απομονωθείς, προτείνουμε την παραλία, στο Τσιγκούρι, την μοναδική οργανωμένη παραλία του νησιού στην Χώρα, όπου μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου, να φας, να πιείς, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, νωρίς το βραδάκι.

Το bar που λατρέψαμε:

Ξέχνα το ξέφρενο nightlife* στα κλασικά bar σε αυτό το νησί. Στην Σχοινούσα θα βρεις παραδοσιακά καφενεία. Στο καφενείο «Χαρά» μπορείς να απολαύσεις την ρακή σου, συνοδεία με τοπικούς μεζέδες, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

*Αν το λέει η καρδούλα σου, πάντα μπορείς να καταλήξεις στον «Βράχο» το αφτεράδικο του νησιού, για χορό μέχρι το ξημέρωμα!

Μια ανάμνηση που μας έμεινε:

Ένα ξημέρωμα που μας βρήκε σε ένα γλέντι, στο καφενείο «Το Κέντρο» με πολλή ρακή, υπέροχη ζωντανή μουσική, με όλο το νησί να έχει γίνει μια παρέα.

Η καλύτερη photo που βγάλαμε:

Check out: https://themannequincollection.com/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 42 / position2: 380
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb