CELEBS

Κardashians: Πώς γίνεται να μην ήξερε ο Travis ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος;

Αλλη μια τέλεια παρεξήγηση... Η Κοurt, κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της ως «διαφημιστικό κόλπο»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κardashians: Πώς γίνεται να μην ήξερε ο Travis ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος;
collage

Η Kourtney Kardashian δέχτηκε πυρά και ταυτόχρονα υπεράσπιση από τους φαν της, αφού κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της ως «διαφημιστικό κόλπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή είδαμε όλοι το μικρό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την Kourtney να ανακοινώνει εγκυμοσύνη! Στα επόμενα βίντεο που ακολούθησαν... ήταν πασιφανές πως η Kourtney ήταν έγκυος εδώ και καιρό!

Τότε τι έγινε;

Η 44χρονη σταρ των Kardashians ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος καθώς παρακολούθησε μια συναυλία Blink-182. Η Kourtney πόσταρε στο Instagram το Σάββατο ένα βίντεο από την συναυλία στο Λος Άντζελες, όπου στάθηκε στο πλήθος και κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε: «Travis είμαι έγκυος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι κατηγόρησαν την Kourtney ότι «διοργάνωσε» την σικέ αποκάλυψη, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Τι δηλαδή, ότι αυτός δεν το ήξερε; Κοιτάξτε την κοιλιά της. Όλα είναι μόνο για δημοσιότητα». Ένας άλλος είπε: "Απλά ένας άλλος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή!"

Ωστόσο, οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν τη μουσική έμπνευση πίσω από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η ταμπέλα που χρησιμοποίησε η Kourtney εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μουσικό βίντεο του 1999 για το επιτυχημένο τραγούδι του Blink-182 All The Small Things.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 196 / position2: 500
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb