THINK

Celebrities που αγάπησαν το σώμα τους και αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων

Γιατί το body shaming δε συμβαίνει μόνο στους κοινούς θνητούς
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που αγάπησαν το σώμα τους και αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων

Στον σύγχρονο κόσμο, το να έχεις παραπάνω κιλά δεν είναι κάτι που ... γιορτάζεται, όπως γινόταν στους παλαιότερους χρόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον σύγχρονο κόσμο, το να έχεις παραπάνω κιλά δεν είναι κάτι που γιορτάζεται, όπως γινόταν στους παλαιότερους χρόνους.

Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου το να έχεις βάρος εκτιμούνταν πολύ ως ένδειξη πλούτου, ευημερίας και ευρωστίας, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι τα άτομα που είναι υπέρβαρα είναι πιο ευάλωτα σε μια σειρά από ασθένειες και επιπλοκές υγείας.

Αυτό είναι ένα πράγμα που έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να αγκαλιάσουν το αδυνάτισμα και τις δίαιτες. Η κοινωνία έχει επίσης δυσκολέψει πολύ τους ανθρώπους με επιπλέον βάρος να νιώθουν άνετα και οι περισσότεροι έχουν επικριθεί ειδικά οι διασημότητες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι μερικές διάσημες που παρόλο που πήραν κιλά, δε σταμάτησαν να αγαπούν το σώμα τους και να αντιμετωπίζουν με εξυπνάδα και χιούμορ τους επικριτές τους!

Kelly Clarkson

Είναι μια από τις διάσημες τραγουδίστριες της ποπ της Αμερικής και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Το βάρος της έχει παρατηρηθεί να αυξομειώνεται συχνά πυκνά. Παρόλα αυτά, τα τραγούδια της είναι ακόμα καλά και η φωνή της δεν αλλάζει ποτέ και σίγουρα αυτό είναι που μετράει.

Janet Jackson

Η Janet Jackson, η αδερφή του Michael Jackson, έχει χαθεί από τη δημόσια σκηνή εδώ και χρόνια μετά από ένα από τα σκάνδαλα που έκαναν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να απαγορεύουν τη μουσική της. Οι λίγες δημόσιες εμφανίσεις της απέδειξαν ότι η διατήρηση του αδύνατου κορμιού της δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα.

Hilary Duff

Δεν ήταν ποτέ skinny , ακόμα κι όταν ήταν έφηβη. Έπειτα πέρασε μια φάση που έχασε πολλά κιλά και ήταν αρκετά αδύνατη. Μετά τις εγκυμοσύνες, όμως, έβαλε αρκετά κιλά, τα οποία κατάφερε να χάσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Tyra Banks

Η Tyra ήταν μοντέλο για αρκετά χρόνια. Αφού αποσύρθηκε από το μόντελινγκ, έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια στη δική της τηλεοπτική εκπομπή. Πίσω στις μέρες του μόντελινγκ, τα πάντα πάνω της ήταν πολύ λεπτά. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και πλέον, έχει πάρει αρκετό βάρος, κάτι που δε φαίνεται να την απασχολεί καθόλου.

Britney Spears

Εκτός από τα προβλήματα νευρολογικής φύσεως που έχει περάσει η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ, είχε και έντονες αυξομειώσεις στο βάρος της. Παρόλο αυτά σήμερα, βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, αν κρίνουμε από τα βίντεο που αναρτεί καθημερινά στο Instagram, όπου χορεύει.

Mischa Barton

Η σταρ του The O.C. ήταν είδωλο στα 00ς, έπειτα όμως κλονίστηκαν τα νεύρα της και είχε διάφορα προβλήματα με το νόμο και την υγεία της. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να την κάνουν να πάρει αρκετό βάρος για ένα διάστημα, αλλά τώρα έχει επιστρέψει σε νορμάλ επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
17 / position1: 123 / position2: 662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb