ENTERTAINMENT

MasterChef: Ποια είναι τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στο μαγειρικό διαγωνισμό;

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2023
MasterChef: Ποια είναι τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στο μαγειρικό διαγωνισμό;

Το MasterChef 2023 ολοκληρώνεται με την βραδιά του μεγάλου τελικού στις 14 Ιουνίου 2023. Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη διεκδικούν το χρηματικό της μεγάλης πρωτιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τρίτη θέση του φετινού MasterChef ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο οποίος μπορεί να μην έφτασε στην τελική φάση του διαγωνισμού, κατάφερε ωστόσο να βρει τον έρωτα στα μάτια της Στέλλας Κατσέ!

Αλέξανδρος Αντωνελάκης – Στέλλα Κατσέ

Οι δύο πρώην συμμετέχοντες του μαγειρικού ριάλιτι αποκάλυψαν πως βρίσκονται σε σχέση, ενώ ζουν μαζί στη Θεσσαλονίκη λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρησή τους από το MasterChef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δε φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί», είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά», αποκάλυψαν σε δηλώσεις τους στο breakfast@Star.

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος

Η Μαρία Μπέη φέτος βρίσκεται στον τελικό του MasterChef έχοντας ως μεγάλο θαυμαστή τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο με τον οποίο είναι ζευγάρι από την πρώτη τους συμμετοχή στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι δυο τους συμμετείχαν για πρώτη φορά το 2020 στο MasterChef 4 ξεκινώντας μια σχέση η οποία παρέμεινε ζωντανή με το πέρασμα του χρόνου!

Ωστόσο, φέτος το ζευγάρι επέστρεψε στον μαγειρικό διαγωνισμό, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Για τον Δημήτρη Μπέλλο η δεύτερη αυτή συμμετοχή ήταν σύντομη, ενώ από την άλλη, η Μαρία Μπέη κατάφερε να βρεθεί στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Τον Απρίλιο του 2022 ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη παραχώρησαν συνέντευξη στο Happy Day, μιλώντας ανοιχτά για τις έντονες στιγμές της σχέσης τους.

«Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη», ανέφερε η Μαρία Μπέη για τους τσακωμούς τους.

Για το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, θα αλλάξουμε και θα πάμε στην κουζίνα», είχε απαντήσει με χιούμορ ο Δημήτρης Μπέλλος.

Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν το 2021 συμμετείχαν στο MasterChef 5 από το οποίο αποχώρησαν ξεκινώντας μια νέα σχέση την οποία διατηρούν μέχρι και σήμερα.

Σε συνέντευξή τους στο Happy Day στον Alpha ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν είχαν απαντήσει για τις εντάσεις στη σχέση τους αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχουμε χωρίσει για μερικά λεπτά πάνω στον καβγά. Ούτε για ένα 24ωρο» είπε στη συνέχεια η νεαρή σεφ, με τον σύντροφό της να συμπληρώνει: «Γίνεται ένα μπαμ πενταλέπτου και ok. Η συγκατοίκηση είναι δύσκολη».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ανούς Χεριμιάν απάντησε: «Να βιαστώ να παντρευτώ, να μην έχουμε κοινού στόχους και μετά να πρέπει να το διαλύσουμε αυτό, δεν υπάρχει λόγος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είμαστε ένα χρόνο και κάτι μαζί», ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης είπε πως «είμαστε πολύ καλά, το ζούμε πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, οπότε όπως τα φέρει…».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 195 / position2: 542
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb