THINK

Το νέο κίνημα που ξεκίνησε η Gen Z έχει γίνει viral και κάνει πάταγο

Η Gen Z αφήνει ...τρίχες και το δηλώνει: Είναι «σέξι» και «ενδυναμώνει»
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το νέο κίνημα που ξεκίνησε η Gen Z έχει γίνει viral και κάνει πάταγο

Αχ αυτή η Gen Z, ότι και να κάνει προκαλεί με τις ανατρεπτικές απόψεις της, τις δηλώσεις της και τις προοδευτικές ενέργειές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν ανήκεις σε αυτή τη γενεαλογική ομάδα, μάλλον θα συμφωνήσεις με τα κορίτσια του κειμένου. Εάν όχι, ίσως κοιτάξεις αποδοκιμαστικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντα χειροκροτάμε τις γυναίκες που κάνουν τα πράγματά όπως ακριβώς θέλουν.

Μπορεί να οφείλεται στην πανδημία και το lockdown που πέρασαν κι έχουν κάνει τις γυναίκες να σταματήσουν το ξύρισμα, το μακιγιάζ ή ακόμα και να βουρτσίζουν τα μαλλιά τους τόσο συχνά. Δηλαδή, είναι λογικό. Γιατί να ξυρίζεις τα πόδια σου όταν ούτως ή άλλως δεν πας πουθενά; Πάντως, η συνήθεια παρέμεινε σε πολλές γυναίκες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Sydney Jordyn είναι ένα φανταστικό παράδειγμα γι' αυτό ακριβώς. Tο 25χρονο μοντέλο δεν είναι το μόνο που έκανε viral τις τρίχες, κάτι που είναι αρκετά εμφανές από τις προβολές που έχει συγκεντρώσει το βίντεό της στο TikTok.

Όχι μόνο γίνεται viral, αλλά η υποστήριξη ήταν συντριπτική. Μπορεί να έχεις δει το hashtag #bodyhairisnatural που έπαιξε αρκετά το τελευταίο έτος στο TikTok. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές και συνεχίζεται. 

Η Sydney είπε, ωστόσο, ότι η καριέρα της στο μόντελινγκ παρεμποδίστηκε ελαφρώς από την άρνησή της να ξυριστεί. Μιλώντας στη New York Post, η 25χρονη είπε ότι απλά δεν είναι πρόθυμη να ξυριστεί, όλα είναι μέρος του brand της. Αυτό περιλαμβάνει τις μασχάλες και τα πόδια της. Τα πρακτορεία της Gen Z την προειδοποίησαν ότι αυτό μπορεί να συμβεί, καθώς η βιομηχανία που δραστηριοποιείται αρέσκεται στα λεία, άτριχα σώματα. Λέει ότι δεν την ενδιαφέρει.

View this post on Instagram

A post shared by Elyanna Banes Sanchez (@ellebaness)

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ζοφερά για την Jordyn, αλλά άλλα μοντέλα της Gen Z λένε το αντίθετο. Το 25χρονο μοντέλο Elyanna Sanchez είναι ένα από αυτά. Και οι 93.000 ακόλουθοί της στο Instagram φαίνεται να υποστηρίζουν αυτή τη δήλωση. Λέει στη New York Post ότι «οι άνθρωποι δεν νοιάζονται ποτέ αν ξυριζόμουν, απλώς μοιάζει φυσιολογικό να έχω τρίχες στο σώμα»

View this post on Instagram

A post shared by chanté 🌀 (@copper.raven)

Επιπλέον, μια 29χρονη καλλιτέχνις από το Μπρούκλιν, η Chante Glover, λέει ότι στην αρχή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εντυπωσιάζονταν με τις τρίχες του σώματός της. Τώρα που έχουν περάσει μερικά χρόνια, λέει ότι νιώθει δύναμη για την επιλογή της να μην ξυριστεί. Ο κόσμος έχει αρχίσει να την υποστηρίζει και να ενθαρρύνει τις επιλογές της.

View this post on Instagram

A post shared by Martina (@_martinacariddi_)

Τέλος, η ηθοποιός Martina Cariddi, γνωστή από τη σειρά του Netflix "Elite" έκανε μόδα τις φυσικές τρίχες σε πόδια και μασχάλες και τις επιδεικνύει με αυτοπεποίθηση σε όλες τις φωτογραφήσεις της και στο instagram profile της. "Κοιτάζω τον εαυτό μου με τις τρίχες και μοιάζω όμορφη", λέει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 235 / position2: 714
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb