ENTERTAINMENT

H σκληρή αλήθεια για τη σχέση της Drew Barrymore με τη μαμά της

Μια σχέση που είναι γεμάτη τραύματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H σκληρή αλήθεια για τη σχέση της Drew Barrymore με τη μαμά της

Η Drew Barrymore παραδέχεται ότι «ανυπομονεί» να πεθάνει η μητέρα της, Jaid Barrymore. Η παρουσιάστρια ήταν ειλικρινής για τα ταραχώδη παιδικά της χρόνια με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι ζηλεύει τους φίλους της που έχουν ήδη χάσει τους γονείς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλες οι μαμάδες τους έχουν φύγει, και η μαμά μου όχι. Και λέω, «Λοιπόν, δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.» Αλλά δεν μπορώ να περιμένω», είπε η Drew στο περιοδικό New York.

Η ηθοποιός πάντως για όσους δεν γνωρίζουν είχε μια πολύ δύσκολη παιδική και εφηβική ηλικία και μια μαμά που την ξεχνούσε στα πάρτυ και στα κλαμπ που πήγαινε, και τελικά η ίδια μεγάλωσε με τον Jaid, ο οποίος ήταν ο μάνατζέρ της και την πήγαινε σε πάρτι του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένου του Studio 54, ως παιδί.

«Δεν θέλω να ζω σε μια φάση όπου εύχομαι κάποιος να πεθάνει νωρίτερα από ό,τι είναι προορισμένο να είναι για να μπορέσω να απελευθερωθώ. Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένη και να ευδοκιμεί και να είναι υγιής. Αλλά πρέπει να μεγαλώσω, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτόν τον πλανήτη». Ωστόσο, αργότερα στη συνέντευξη, η ηθοποιός του «Ε.Τ.» μοιράστηκε τύψεις για τα σκληρά της σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τόλμησα να το πω και δεν ένιωθα καλά», είπε. «Την νοιάζομαι παρά τα όσα έγιναν».

Η ίδια έπειτα, μίλησε παραπάνω στα social media για να εξηγήσει τα λεγόμενά της: «Ήμουν ευάλωτη και προσπάθησα να καταλάβω μια πολύ δύσκολη, επώδυνη σχέση, παραδεχόμενη ότι είναι δύσκολο να υπάρξει κατανόηση όσο ένας γονιός είναι ζωντανός. Εξήγησα ότι δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα αλλάξει αυτό, όχι τη στιγμή που η μητέρα μου θα πεθάνει. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου και μην ξαναπείτε ποτέ ότι θα ήθελα η μητέρα μου να ήταν νεκρή. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Δεν θα το έκανα ποτέ και για κανέναν, είναι άρρωστο».

Όταν η Drew ήταν παιδί η μητέρα της ήταν η μάνατζέρ της και την πήγαινε συχνά σε πάρτι στο Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων και στο Studio 54, γεγονός που την εξέθεσε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ χωρίς κάποιον να τη σταματήσει από το να δοκιμάζει ουσίες. 

Στην ηλικία των 12 ετών, η Drew είχε ήδη εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 49 εβδομάδες
H μεταμόρφωση της Drew Barrymore: Aπό rock τυπάκι έγινε elegant κυρία
Η μεταμόρφωση της διάσημης σταρ
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 214 / position2: 969
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb