ENTERTAINMENT

H μεταμόρφωση της Drew Barrymore: Aπό rock τυπάκι έγινε elegant κυρία

Η μεταμόρφωση της διάσημης σταρ
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
H μεταμόρφωση της Drew Barrymore: Aπό rock τυπάκι έγινε elegant κυρία

Με μια μακρόχρονη ιστορία στο Χόλιγουντ, η Drew Barrymore γνώρισε σκαμπανεβάσματα σε όλη της τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωστή για το ότι έπαιξε σε δημοφιλείς ταινίες όπως το "Never Been Kissed", "Charlie's Angels" και "50 First Dates", το εντυπωσιακό βιογραφικό της Barrymore χρονολογείται από την παιδική της ηλικία, όταν εμφανίστηκε σε κλασικά έργα όπως το "E.T." και "Firestarter".

Όμως, παρά την αρχική της επιτυχία, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για τη νεαρή ηθοποιό. Η Barrymore έχει υπάρξει αρκετά ανοιχτή στο να μιλήσει για τις σκοτεινές στιγμές της εφηβείας της, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Καθόλα αυτά τα χρόνια, από την άγρια εφηβεία των 90ς μέχρι σήμερα, έχει μεταμορφωθεί όχι μόνο ως προς τις κακές συνήθειες, αλλά και ως προς το στυλ της.

Μαζί με τη Winona Ryder και την Kate Moss, τα κομμένα τζιν και τα κομψά χτενίσματα της Drew Barrymore βοήθησαν στον καθορισμό των δοξασμένων ημερών του grunge της δεκαετίας του '90. Σκούρα κραγιόν με περίγραμμα, ξανθά μαλλιά με μαύρη ρίζα, πολύ λεπτά φρύδια, αρβύλες, τσιγάρα, κ.α. έδωσαν σταδιακά τη θέση τους σε κομψά φορέματα, φυσικό μακιγιάζ και γλυκό χρώμα στα υγιή μαλλιά της.

Δείτε την αλλαγή της σταρ με το πέρασμα των χρόνων

1991

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1993

1995

1999

2003

2007

2011201720202023

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 269 / position2: 1144
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb