ENTERTAINMENT

Αννα Κουρή: «Δεν θα ήθελα να υπάρχει ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα»

Η Αννα Κουρή αγάπησε τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά δεν θέλει την ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα στους «Μεν και Δεν».
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2023
Αννα Κουρή: «Δεν θα ήθελα να υπάρχει ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Άννα Κουρή αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά της χρόνια όσο και στον ρόλο με τον οποίο την έχει ταυτίσει το κοινό. Αυτόν της Βάνας Δάγκα στους «Μεν και Δεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέχρι τα 10 μου έμενα στο βελγικό Κονγκό. Ήταν ανέμελα χρόνια. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια. Οτιδήποτε της πεις είναι μέσα. Σε ένα ταξίδι με τη μητέρα μου στη Βουδαπέστη κάναμε μπάνιο σε βαρέλι μπύρας και ανεβήκαμε στη ρόδα», ανέφερε αρχικά η Άννα Κουρή.

«Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση»

«Θα ήθελα να παίξω και σε πιο δραματικές σειρές. Μετά το «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο» απείχα τηλεοπτικά για καιρό, γιατί δεν είχα προτάσεις από τα κανάλια. Με το που θα σηκώσω το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, θα νιώσω ότι είμαι σε μειονεκτική θέση», συμπλήρωσε η Άννα Κουρή.

Για τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» αποκάλυψε πως «οι επαναλήψεις του «Μεν και Δεν» δυστυχώς δεν με αφήνουν να πάρω την απόσταση που θα ήθελα από τον ρόλο της Βάνας. Αγάπησα τον ρόλο της Βάνας Δάγκα, άλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο πάπας. Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση».

«Η συμμέτοχη της «Τερέζ» στους τίτλους αρχής και το σίριαλ ήταν ιδέα της Τζόυς Ευείδη, επειδή την είχα πάντα μαζί μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 651 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb