ENTERTAINMENT

Παίκτρια του First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

Η κοπέλα ενθουσίασε τον 25χρονο ενώ και εκείνος φαίνεται να της έκανε καλή εντύπωση
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2023
Παίκτρια του First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

Ένα από τα ζευγάρια του τηλεπαιχνιδιού «First Dates», στο επεισόδιο της Κυριακής ήταν ο 25χρονος Μαρκελιάν και η 22χρονη Αλιόνα. Η χημεία στο ραντεβού φάνηκε από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μαρκελιάν μιλώντας στην κάμερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι 25 ετών, είμαι από την Αλβανία και είμαι ψυκτικός. Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα, εντάξει δεν ήταν και επιλογή μου, μαζί με τους γονείς μου γιατί στην Αλβανία δεν ήταν και τόσο καλά τότε. Τώρα όμως έχει καλυτερέψει το πράγμα. Ξεκίνησα να δουλεύω από μικρός, εδώ ως σερβιτόρος, μετά ως ψυκτικός σε έναν φίλο του θείου μου και έμεινα εκεί για οκτώ χρόνια. Ακόμα εκεί είμαι».

«Σαν άνθρωπος είμαι λίγο περίεργος. Είμαι πολύ εγωιστής θα έλεγα, μιας και θυμάμαι πολλά από αυτά που θα μου κάνεις μα θα έρθει και η ώρα σου. Σε ένα πρώτο ραντεβού, για να περάσω εγώ ωραία, θεωρώ πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι η κοπέλα έτσι όπως την φαντάζομαι. Να μιλάω μαζί της, να είναι ευγενική και όμορφη», συμπλήρωσε μιλώντας για το πως θα ήθελε να είναι η κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την κοπέλα που είχαν το ραντεβού, η ίδια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ήθελε να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, αφού αυτό δείχνει αρρενωπότητα και της δίνει την αίσθηση της ασφάλειας.

«Είμαι 22 χρονών, βρίσκομαι στην Κρήτη, έχω έρθει από την Ρωσία και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος. Η μαμά μου θεωρεί ότι έχω πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, δεν συμφωνώ όμως με αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να τα βρω με οποιονδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο άνδρας φαίνεται σαν άνδρας, να έχει τρίχες, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του. Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να είναι κάτι σε 25 – 26 που θα είναι περίπου ήρεμος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αλιόνα λίγο πριν συναντήσει τον Μαρκελιάν.

«Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξω την προσοχή του, φτάνει που απλά θα είμαι εκεί και θα έχω όλη την προσοχή του πάνω μου» συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια.

Μόλις έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και ο παίκτης είπε στην Αλιόνα ότι κατάγεται από την Αλβανία, εκείνη τον εξέπληξε λέγοντας του κάποιες φράσεις στη μητρική του γλώσσα.

«Έρχεται και μου μιλάει Αλβανικά! Λέω, τι έγινε ρε μάγκα;» αναφώνησε, με ενθουσιασμό, ο 25χρονος Μαρκελιάν στην κάμερα του First Dates.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 456 / position2: 1058
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb