Η απίθανη παίκτρια που βρήκε τη λέξη στον «Τροχό της Τύχης», χωρίς να δει κανένα γράμμα

Έγραψε ιστορία!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η απίθανη παίκτρια που βρήκε τη λέξη στον «Τροχό της Τύχης», χωρίς να δει κανένα γράμμα

Το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» είναι ένα από τα αγαπημένα που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, χαρίζοντας στο κοινό απίστευτες στιγμές ψυχαγωγίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμηθήκαμε ένα επεισόδιο από το 2018, όταν μία νεαρή παίκτρια κλήθηκε να βρει τη λύση στην κατηγορία "ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΠ & ΡΟΚ".

Η Φανή, όπως λένε την παίκτρια, μπόρεσε να βρει τα δύο ονόματα, που δεν ήταν άλλα από τους θρυλικούς, Μικ Τζάγκερ και Τζον Λένον.

Το απίστευτο στην ιστορία είναι ότι η Φανή δε γνώριζε ούτε ένα γράμμα από τα ονόματα και μπόρεσε να τους εντοπίσει μόνο γνωρίζοντας την κατηγορία και τον αριθμό γραμμάτων των δύο ονομάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, ενημερώθηκε πως θα ήταν η δεύτερη μόνο παίκτρια στην ιστορία του παιχνιδιού και η πρώτη εκείνης της σεζόν που θα το πετύχαινε αυτό, αν είχε βρει τις σωστές λέξεις. Θα κέρδιζε μάλιστα 600 ευρώ απευθείας, όπως και έκανε, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα!

Ο Πέτρος Πολυχρονιάδης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, "τρελάθηκε" με το σκηνικό κι έπεσε στα γόνατα κρατώντας το κεφάλι του!

Δείτε παρακάτω το επεισόδιο και συγκεκριμένα, το 45 λεπτό, στο οποίο διαδραματίζεται το γεγονός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 134 / position2: 465
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb