CELEBS

Η Ρούλα Κορομηλά δείχνει το κορμί της και εξηγεί απλά πώς κρατιέται σε φόρμα

«Γυμναστική κορίτσια μου, μεγάλο μυστικό»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 01, 2023
Η Ρούλα Κορομηλά δείχνει το κορμί της και εξηγεί απλά πώς κρατιέται σε φόρμα

Στην αξία της γυμναστικής αναφέρεται η Ρούλα Κορομηλά με σχετική ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες της από το μακρινό αλλά και το πιο πρόσφατο παρελθόν, καλώντας τις γυναίκες να γυμνάζονται, όπως άλλωστε κάνει και η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια.

Ρούλα Κορομηλά: «Γυμναστική κορίτσια μου, μεγάλο μυστικό!»

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά ανήρτησε φωτογραφία της από την περίοδο που παρουσίαζε το δημοφιλές show «Μπράβο», και ακόμα μία από το περσινό καλοκαίρι να ποζάρει χωρίς ρούχα και με μία τσάντα να καλύπτει τα επίμαχα σημεία, σε έναν καναπέ.

«Φωτογραφίες που μου αρέσουν είπαμε και έχουν ωραίο στόρι. Η πρώτη από το πριν (μπέμπα) στο Μπράβο και η δεύτερη πέρσι, δηλαδή πρόσφατη. Μην ακούσω κιχ! Γυμναστική κορίτσια μου! Ξεκινήστε. Μεγάλο μυστικό! Χρωστάω και τη φετινή. Να ζεστάνει λίγο γιατί είμαι κρυουλιάρα», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έκαναν δεκτή με ενθουσιασμό τη νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας, σπεύδοντας να της χαρίσουν χιλιάδες likes, αλλά και να της στείλουν κολακευτικά σχόλια.

Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για «τα ωραιότερα πόδια της ελληνικής τηλεόρασης», ενώ τονίζουν ότι ο χρόνος που περνάει αγαπάει, καθώς φαίνεται, τη δημοφιλή παρουσιάστρια, η οποία δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 545 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb