CELEBS

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Ενοχλήθηκα με δημοσιεύματα που… »

«Αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί με την Ελένη»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 01, 2023
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Ενοχλήθηκα με δημοσιεύματα που… »

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη συναυλία των 50 χρόνων του, μίλησε για τη σχέση του με την Ελένη Ράντου, την κατάθλιψη και τα δημοσιεύματα που γράφουν για την προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι με την Ελένη (Ράντου) 30 χρόνια, είμαι κοινωνικό άτομο, δε θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους, συνήθως κάνω πρώτος πίσω, είναι τρόπος αγάπης. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τη φέραμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αγάπησα πιο πολύ τα παιδιά όλου του κόσμου, σκεφτόμουν πώς θα τη μεγαλώσω. Η κόρη μας είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα μέσα της, βρήκε τον δρόμο της στη ζωγραφική, τέλειωσε τη σχολή Καλών Τεχνών», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε στη συνέχεια: «Δε δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ να παίξω στο σίριαλ "Αχ Ελένη" εκείνον τον τύπο, που έκανε συνέχεια έναν περίεργο μορφασμό. Μπορεί όταν γνωριστήκαμε να ήμουν ήδη αναγνωρίσιμος και η Ελένη να έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά δε ζορίστηκε, έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα».

Σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τον ίδιο και τον γάμο του, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας "χωρίζανε" με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί».

«Εγώ πέρασα κατάθλιψη καταρχήν λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου, έπειτα και λόγω της φύσης μου, αλλά και της κοινωνικής αδικίας και του ρόλου μου. Έκανα θεραπεία και κράτησα την ψυχανάλυση στη ζωή μου, η κατάθλιψη έχει πολλές μορφές, δεν ήταν η μοναξιά στην περίπτωση τη δική μου. Στη δική μου κατάθλιψη υπήρχε ήδη η οικογένειά μου, έκανα υπομονή και είπα ότι θέλω να γίνω καλά για να είμαι πιο ευχάριστος στην οικογένειά μου», είπε στο τέλος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 2384 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb