CELEBS

Δέσποινα Μοιραράκη: «Η αγάπη που είχαμε με τον άντρα μου ήταν μοναδική»

«Δε μαλώναμε ποτέ»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 01, 2023
Δέσποινα Μοιραράκη: «Η αγάπη που είχαμε με τον άντρα μου ήταν μοναδική»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», ανάμεσα σε άλλα και για τη μοναδική σχέση που είχε με τον άντρα της που «έφυγε» από τη ζωή πέρσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με συνόδευε παντού και πάντα, έφευγε από το ναυτικό για να έρθει στις εκθέσεις μου, στις δημοπρασίες μου, στις νύχτες, στα ξενύχτια, στα παιδιά μου, στη μαμά μου, τα πάντα. Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, μακάρι να ζήσεις στη ζωή σου το 1/10 από αυτά που έκανα εγώ με τον Γιάννη. Στο λέω με την ψυχή μου», ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας.

«Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, να ζήσεις στη ζωή σου το 1/10 από αυτά που έζησα εγώ με τον Γιάννη. Αλήθεια, με την ψυχή μου στο λέω, αλήθεια», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στη Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Επίσης, πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Αυτή η αγάπη που είχαμε, αυτός ο έρωτας, αυτό το δέσιμο. Με ρώταγαν "Μαλώνετε με τον Γιάννη;" και ντρεπόμουν να τους πω "Ποτέ". Ρουφήξαμε τη ζωή. Αυτό το ψυχικό δέσιμο. Τον γνώρισα όταν ήμουν 48, ο Γιάννης ήταν 44. Μου το έφερε ο Θεός στα 48».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb