ENTERTAINMENT

Από το απόλυτο it girl των 00s σε κλινική για ψυχολογική κατάρρευση ‑ Τι συνέβη στη Mischa Barton;

Από pop είδωλο σε μία ξεχασμένη σταρ. Τι πραγματικά συνέβη;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Από το απόλυτο it girl των 00s σε κλινική για ψυχολογική κατάρρευση ‑ Τι συνέβη στη Mischa Barton;
Nextweb Studio

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Mischa Barton ήταν το απόλυτο It Girl. Η ηθοποιός είχε απολαύσει μικρά αλλά αξιομνημόνευτα cameos στο Notting Hill και στο The Sixth Sense πριν αποκτήσει τον ρόλο της ζωής της...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2003, η Barton πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Marissa Cooper στο The O.C. και έγινε αμέσως ένας από τους πιο διάσημους έφηβους στον κόσμο. Η σειρά προβλήθηκε για τρία χρόνια, αλλά εδραίωσε τη Barton ως ηθοποιό που έπρεπε να παρακολουθείς!

Ωστόσο, όταν το σόου σκότωσε τον χαρακτήρα της στο τέλος της τρίτης σεζόν, η Barton έπεσε από τα "ψηλά", αφήνοντας πολλούς θαυμαστές να αναρωτιούνται τι απέγινε η ταλαντούχα σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, 17 χρόνια μετά, η Barton έκανε την ασυνήθιστη επιλογή καριέρας να παίξει στο Down Under για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά revival του Neighbours. Αυτή η απόφαση έχει αφήσει πολλούς θαυμαστές να αναρωτιούνται γιατί. Σχεδιάζει η Barton μια τεράστια επιστροφή στην καριέρα της και, αν ναι, γιατί επέλεξε το κλασικό αυστραλιανό σοου για να το κάνει;

Δεδομένου ότι το O.C. τελείωσε το 2006, η Mischa είχε μόνο λίγους ρόλους. Πριν ενταχθεί στο αρχικό καστ του The Hills, οι ρόλοι της Barton περιλάμβαναν το Virgin Territory (2007), Assassιnation of a Highschool President (2008) και τη βραχύβια τηλεοπτική σειρά The Beautiful Life (2009) του Ashton Kutcher. Το 2016, εντάχθηκε στο καστ του Dancing With The Stars. Αλλά ήταν η προσωπική της ζωή και τα παρτι που την έκαναν πρωτοσέλιδο με τα χρόνια...

Το 2007, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πλημμέλημα, όταν η αστυνομία ανακάλυψε μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας στην κατοχή της και υψηλότερο από το νόμιμο επίπεδο αλκοόλ στο αίμα. Η Barton αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα όταν νοσηλεύτηκε το 2009 και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα. «Όταν σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο για κάτι, όταν πηγαίνει πολύ στραβά, αν έχεις μια κατάρρευση και πεις κάτι σαν «Νιώθω ότι θέλω να πεθάνω»… αρχίζουν να σου κάνουν ενέσεις με πράγματα για να ηρεμήσεις», είπε στο πάνελ στο The View.

Το 2017, η Μπάρτον βρέθηκε σε άσχημες δικαστικές μάχες με δύο από τους πρώην φίλους της, τον Jon Zacharias και τον Adam Spaw. Οι δικαστικές μάχες κατέληξαν να κυριαρχούν έναν ολόκληρο χρόνο της ζωής της.

«Δεν μπορείς να είσαι πολύ προσεκτικός», είπε στους New York Times τον Μάιο του 2019. «Οι νεαρές γυναίκες ειδικά και αυτό ήταν πριν από το #MeToo, όπου τώρα είναι ορθάνοιχτο. Δεν είναι αστείο όταν καταλήγεις στο δικαστήριο και να παλέψεις για αυτά τα πράγματα. Δεν είναι πραγματικά δυνατό να συνεχίσουν όλα τα άλλα αμέσως."

Τον Οκτώβριο του 2020, η Barton ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στο καστ του The Hills: New Beginnings. Η σειρά ανανεώθηκε πρόσφατα για δεύτερη σεζόν, αλλά φέρεται να μην ζητήθηκε από τον Barton να επιστρέψει. Η πιο πρόσφατη ταινία της ήταν το 2020, ωστόσο έχει δύο ταινίες στο post-production για το 2023: Invitation to a Murdεr και DragonMan: The Adventures of Luke Starr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 149 / position2: 584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb