ENTERTAINMENT

Η αποκάλυψη του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή ‑ «Έχει τύχει να με πετύχουν και…»

«Το καλό είναι ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι χαίρομαι που πραγματικά έχετε σεβασμό»

Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2023
Η αποκάλυψη του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή ‑ «Έχει τύχει να με πετύχουν και…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε ο Νίκος Βέρτης. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική. Από την άλλη, ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή την οποία θέλει να προστατεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσπαθώ να μην τη διατυμπανίζω. Το καλό είναι ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι χαίρομαι που πραγματικά έχετε σεβασμό. Τουλάχιστον δε με έχετε ενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει να με πετύχουν με την εκάστοτε κοπέλα μου και έχω πει να μη βγει και το έχουν σεβαστεί και αυτό το πράγμα δεν το ξεχνάω ποτέ», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ποτέ. Αν κάνω κάποια στιγμή θα το μάθετε. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος, το ξέρουν όλοι, δε θα πω όμως κάτι, αν τώρα δεν είμαι σε σχέση, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις κάτι, θα πρέπει να πω την αλήθεια», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.

Το ξέσπασμα που είχε κάνει για τη σεξουαλικότητά του

Μέσα από το περιοδικό People, ο ίδιος θέλησε να δώσει μία απάντηση ώστε να μπει ένα τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν πριν αρκετό διάστημα και επί της ουσίας ξέσπασε, διότι θεωρεί πως ακόμη κι αν ήταν ομοφυλόφιλος δε θα ντρεπόταν να το πει δημόσια.

«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δε με απασχολούν. Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι γκέι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους γκέι, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ήμουν γκέι, λοιπόν, δε θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς, για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχε έστω και 1% μέσα του ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δε θα τσατιζόμουν εάν φλέρταρε μαζί μου ένας ομοφυλόφιλος άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!

Έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία οι δύο έκαναν χρήση ναpκωτικών. Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναpκωτικά στη ζωή τους. Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναpκωτικά, αλλά δεν τα ακούμπησα. Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει; Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναpκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους», ανέφερε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 377 / position2: 2696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb