ENTERTAINMENT

Δες την εντυπωσιακή κόρη της Kate Winslet ‑ Είναι ίδια η μαμά της

Η λαμπερή ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ απαθανατίστηκε με την κόρη της Mia στο κόκκινο χαλί των Bafta Awards
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2023
Δες την εντυπωσιακή κόρη της Kate Winslet ‑ Είναι ίδια η μαμά της

Μαζί με την κόρη της Mia Threapleton απαθανατίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Bafta η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέιτ Γουίνσλετ. Λαμπερές και χαμογελαστές, η Κέιτ Μίντλετον και η Mia Threapleton πόζαραν για τους φωτογράφους αγκαλιασμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχαν επιλέξει και οι δύο το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις τους, με πολλούς να μιλάνε για την εντυπωσιακή ομοιότητα της Mia Threapleton με την Κέιτ Γουίνσλετ.

Η Κέιτ Γουίνσλετ απέκτησε τη Mia με τον πρώην σύζυγό της Jim Threapleton. Έχει αποκτήσει, σύμφωνα με το People, δύο ακόμα παιδιά, τον 19χρονο Joe με τον πρώην σύζυγό της Sam Mendes και τον 9χρονο Bear με τον σύζυγό της Edward Abel Smith.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μητρότητα, καριέρα και Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar το 2017, η Κέιτ Γουίνσλετ μιλούσε για τη μητρότητα και το γεγονός πως μεγαλώνει. «Προσπαθώ να τα κάνω όλα -και δεν τα καταφέρνω πάντα- αλλά ξέρω ότι προσπαθώ για το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει μια εντυπωσιακή καριέρα στο Χόλιγουντ και το να είναι μητέρα.

«Πεποίθησή μου είναι ότι αν μπορείς να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους, θα έπρεπε να το κάνεις. Είναι τόσο απλό», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Η Κέιτ Γουίνσλετ πρόσφατα είχε μιλήσει και για τον αγαπημένο της φίλο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Είχε αποκαλύψει μάλιστα πως φοβόταν μήπως τον ερωτευτεί όταν γύριζαν τον Τιτανικό πριν από 25 χρόνια.

Ο δεσμός τους είναι από τους λίγους που έχουν αντέξει στο Χόλιγουντ. Η Κέιτ Γουίνσλετ, μάλιστα, τον αγαπάει τόσο πολύ που αισθάνεται τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο Οικογένεια. Πάντα μιλάει για τον καλύτερό της φίλο με τα πιο κολακευτικά λόγια. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τη φιλία τους που έχει αντέξει όσο λίγες στο πέρασμα του χρόνου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 91 / position2: 501
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb