ΕΞΟΔΟΣ

Πού θα φάμε φέτος τα πιο νόστιμα παγωτά και τι νέες γεύσεις ανακαλύψαμε

Για πείτε, πόσοι μετράτε ακόμα παγωτά;
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2023
Πού θα φάμε φέτος τα πιο νόστιμα παγωτά και τι νέες γεύσεις ανακαλύψαμε

Οι πρώτες ζέστες μπήκαν για τα καλά και η αγαπημένη μας εποχή είναι εδώ. Δεν μπορεί να μη θυμάσαι με πόση αφοσίωση μετρούσες τα παγωτά και τα μπάνια που έκανες το καλοκαίρι, όταν ήσουν παιδί! Μπορεί πλέον στο μέτρημα να το χάνουμε λίγο, αλλά πάντα περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που το παγωτό θα γίνει καθημερινή συνήθεια χωρίς τύψεις! Άλλωστε, θα πρέπει κάπως να δροσιστούμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω λοιπόν, θα δεις που θα φας φέτος στην Αθήνα τα πιο νόστιμα παγωτά, αλλά και τις πιο ιδιαίτερες και νέες γεύσεις που ανακαλύψαμε για εσένα!

Django Gelato

Εκεί θα γευτείς χειροποίητο παγωτό από τη Σύρο, με αγνά υλικά που ακολουθούν τις εποχές, χωρίς σκόνες και μείγματα. Δεν έχει συντηρητικά, πρόσθετα και σταθεροποιητές. Στη βιτρίνα του θα βρεις παγωτά και σορμπέ και σίγουρα θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις! Μπορεί να φύγεις κρατώντας ένα κυπελάκι ή ένα χωνάκι με δροσιστικό σορμπέ πεπόνι που θα σε κάνει να νομίζεις ότι τρως φρέσκο φρούτο ή τη λαχταριστή περσική κρέμα με φυστίκι! Άλλη μία νέα επιλογή είναι το peanut sorbet, ελαφρύ και με ασύλληπτη γεύση!

Βεΐκου 15, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Django Gelato Athens (@djangogelato_ath)

Βάρσος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με παλιά ατμόσφαιρα και νοσταλγικές εικόνες, ο Βάρσος στην Κηφισιά, είναι ό,τι πρέπει για φρέσκο και νόστιμο παγωτό. Με σταθερή ποιότητα, είναι γνωστό πως ο Βάρσος δεν υπέκυψε ποτέ στη χρήση χημικών κατά την παραγωγή. Έτσι θα φας παγωτό κρέμα ή σοκολάτα από φρέσκο αγελαδινό γάλα και καϊμάκι από πρόβειο, ενώ οι βελούδινες γεύσεις τους δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητο!

Κασσαβέτη 5, Κηφισιά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐕𝐚𝐫𝐬𝐨𝐬 𝐊𝐢𝐟𝐢𝐬𝐢𝐚 (@varsos_kifisia_1892)

Κόκκιον

Μέσα από υψηλές τεχνικές ζαχαροπλαστικής, αυτό το παγωτό, όταν φτάσει στα χέρια σου θα το απολαύσεις και με το παραπάνω. Τρομεροί συνδυασμοί, γεύσεις που σε βάζουν σε σκέψεις και νοσταλγικά ταιριάσματα. Εκεί θα απολαύσεις ίσως το καλύτερο παγωτό φυστίκι της Αθήνας, αλλά και συγκλονιστικό παρφέ κουκουνάρι με βερίκοκο και κομμάτια από καρπό κακάο και... παγωτό χαλβά!

Πρωτογένους 2, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Handmade ♡ ice-cream & Pastry (@kokkionicecream)

Epik Gelato

Άλλη μία αγαπημένη τζελατερία της Αθήνας, που φιγουράρει συχνά στα social και ανεβάζει τις λιγούρες στα ύψη! Εκεί θα βρεις ιδιαίτερες γεύσεις, όλες όμως φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες χωρίς τη χρήση συντηρητικών. Θα βρεις επίσης διάφορα γλυκά και κάθε τόσο νέες σπάνιες γεύσεις στα παγωτά. Δοκίμασε το παγωτό σύκο που φτιάχνεται με κατίκι Δομοκού και γλυκό του κουταλιού αγριόσυκο της οικογένειας Τέσκου από την Ικαρία. Δοκίμασε ακόμα, την καινούργια γεύση χαρούπι με πιπερόριζα και ξύσμα πορτοκαλιού. Είναι στα αλήθεια έπικ!

Δορυλαίου 2, Πλατεία Μαβίλη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Epik Gelato (@epikgelato)

Morris Brown

Πρόκειται για ένα μαγαζί, όπου θα βρεις αυθεντικό ιταλικό παγωτό που διαφέρει γευστικά, που σερβίρεται με σπάτουλα, ζεστό μπριός με γέμιση πραλίνας και παγωτό, αλλά και gelato cocktails! Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές περιοχές, θα απολαύσεις τις γεύσεις του και σίγουρα θα το επισκεφθείς ξανά και ξανά! Θα δοκιμάσεις κλασικές παραδοσιακές γεύσεις, όπως πραλίνα φουντουκιού αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως το αγαπημένο μωσαϊκό ή σορμπέ σύκο!

Ηρωών Πολυτεχνείου 11, Νέα Πεντέλη | Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια | Πλατεία Βαρνάβα 7, Παγκράτι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εύα Δαρλαγιάννη (@darlaa._)

Le Greche

Το Le Greche, έγινε μέσα σε λίγα χρόνια η πιο δημοφιλής τζελατερία της Αθήνας, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις παγωτού και όχι μόνο. Πρωτότυποι συνδυασμοί και λαχταριστά ταιριάσματα θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σου με μία μόνο επίσκεψη. Δοκίμασε τη σταθερή αξία κρέμα Le Greche, το σορμπέ μαύρης σοκολάτας ή το εθιστικό εσπρέσσο!

Μητροπόλεως 16, Σύνταγμα | Λεωφ. Μεσογείων 456, Αγ. Παρασκευή | Λυκούργου 2, Νέο Ψυχικό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le Greche (@le_greche)

Solo Gelato

Το Solo Gelato έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά του παγωτού και παράλληλα έχει βραβευθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγωτού πριν χρόνια. Πρόκειται για φρέσκο ιταλικό παγωτό με ελάχιστα λιπαρά (μόλις 5%), το οποίο παρασκευάζεται με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, όπως φρέσκο γάλα και φρούτα. Από γεύσεις δε θα ξέρεις τι να προτιμήσεις, αφού φημίζεται για την αλατισμένη καραμέλα και την Stracciatela!

Ανδρέα Παπανδρέου 44, Χαλάνδρι | Ιθάκης 9, Κυψέλη | Ανδριανού 120, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Mitrokotsa (@natassamitrokotsa)

Maraboo

Το Maraboo στην Αρχελάου είναι ένα ξεχωριστό παγωτατζίδικο στο Παγκράτι, που παράγει και πουλάει παγωτά μικρής παραγωγής από ποιοτικές πρώτες ύλες. Εκεί θα βρεις μόνο παγωτό, νερό και τίποτα άλλο! Οι διαθέσιμες γεύσεις είναι γύρω στις 10 και στο μαυροπίνακά του θα δεις να υπάρχει πάντα ένα παγωτό με γεύση ανθόγαλο και ένα με σοκολάτα, ενώ οι υπόλοιπες γεύσεις παίζουν ανάλογα με την εποχή. Θα λατρέψεις τη μαύρη μπύρα, το βερύκοκο, και την καρύδα με γιασεμί! Ναι, σε παγωτά αναφέρομαι!

Αρχελάου 17, Παγκράτι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraboo (@marabooicecream)

Σημείωσε τα μαγαζιά αυτά και τρέξε να τα δοκιμάσεις όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
16 / position1: 230 / position2: 2700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb