ENTERTAINMENT

Οι τεράστιες αλλαγές στην εμφάνιση της Alyssa Milano

Η εξέλιξή της από την εφηβεία ως σήμερα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι τεράστιες αλλαγές στην εμφάνιση της Alyssa Milano
Nextweb Studio

Η Alyssa Milano έχει εξελιχθεί με τα χρόνια κι έχει μεταμορφωθεί μέσα από μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, από άγουρη έφηβη, σε μία σέξι νέα και σήμερα σε μία εντυπωσιακή ώριμη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία ως παιδί-σταρ με το ντεμπούτο της στο Who's The Boss και εξελίχθηκε σε μια αφοσιωμένη και εμπνευσμένη έφηβη σταρ, γεμίζοντας την καριέρα της με projects, όπως το βίντεο γυμναστικής στο Team Steam και τη δευτερεύουσα καριέρα της ως μια βραβευμένη τραγουδίστρια που κυκλοφορεί μεγάλες επιτυχίες σε όλη την Ιαπωνία.

Ξεφεύγει επίσης από την εικόνα του καλού κοριτσιού και αγκαλιάζει την πιο άγρια πλευρά της ενεργώντας με προκλητικούς τρόπους με τα αμφιλεγόμενα Embrace Of The Vampire, Poison Ivy 2: Lily & Casualties of Love: The Long Island Lolita Story.

Δεν τελείωσε εκεί, τελικά έγινε πρωτοσέλιδο κάνοντας toplining στη σαπουνόπερα Melrose Place της Spelling Television όπου της έδωσε την ευκαιρία να εξερευνήσει την άτακτη πλευρά της στον χαρακτήρα της ως Jennifer Mancini. Στη συνέχεια, η Alyssa προχώρησε στην πιο ώριμη και mainstream επιτυχία με το Charmed, μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά υψηλής βαθμολογίας από την Spelling Television, όπου έπαιξε μια από τις τρεις μάγισσες Phoebe Halliwell. Από χρόνια σε χρόνια, το στυλ και η αισθητική στο ντύσιμο της Alyssa διέφεραν και εξελίσσονταν με ακραίες εναλλαγές, ενώ συχνά άλλαξε χτενίσματα και χρώματα στα μαλλιά.

Ας δούμε όμως τις αλλαγές της με τα χρόνια ...

1987

1995

1999

2001

2003

2004

2005

2008

2010

2013

2016

2018

2020

2023

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 342 / position2: 1214
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb