CELEBS

Celebrities που παντρεύτηκαν ενώ ήταν ακόμα ανήλικες

Γυναίκες που ήταν πολύ νέες όταν παντρεύτηκαν!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που παντρεύτηκαν ενώ ήταν ακόμα ανήλικες
Nextweb Studio

Όσον αφορά τις σχέσεις, οι διασημότητες είναι γνωστές για το ότι κινούνται πολύ γρήγορα – όπως το να πηγαίνουν από το ραντεβού σε αρραβώνα κι έπειτα σε έναν γάμο μέσα σε λίγους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να νομίζεις ότι ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin, που παντρεύτηκαν στα 24 και τα 22 τους, είναι νέοι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την ηλικία που παντρεύτηκαν οι παρακάτω διάσημες!

Demi Moore & Freddy Moore

Η Demi Moore πήρε το διάσημο επίθετό της από τον πρώτο της γάμο. Σύμφωνα με τη Huffington Post, η Demi παντρεύτηκε τον Freddy Moore το 1980, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερος της. Το ζευγάρι ήταν μαζί μόνο για περίπου τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν, την ίδια στιγμή που η Demi άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο St. Elmo's Fιre, Emilio Estevez. Η Demi χρησιμοποιούσε το όνομά του ως καλλιτεχνικό της όνομα και, όπως όλοι γνωρίζουμε, το κράτησε και μετά το διαζύγιο.

Solange Knowles & Daniel Smith

Όταν η Solange Knowles ήταν 17 ετών, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο, τον ποδοσφαιριστή Daniel Smith, ο οποίος ήταν 19 ετών, στις Μπαχάμες με την οικογένειά τους και στενούς φίλους τους παρόντες. Όταν ήταν 18 ετών, γέννησε τον γιο τους, Daniel Julez J. Smith, Jr., και η οικογένεια μετακόμισε στη Μόσχα του Αϊντάχο, όπου ο Smith πήγε στο κολέγιο. Τον Οκτώβριο του 2007, η Knowles επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξη στην Essence ότι αυτή και ο Smith είχαν χωρίσει. Η Knowles είπε αργότερα στo Elle ότι η μετεγκατάσταση στο Αϊντάχο ήταν «μία από τις πιο γλυκόπικρες στιγμές» της ζωής της, λέγοντας ότι ήταν απομονωμένη και «μοναχική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Milla Jovovich & Shawn Andrews

Η ηθοποιός Milla Jovovich ήταν μόλις 16 ετών όταν παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της στο Dazed and Confused, Shawn Andrews. Σε μια συνέντευξη στο Mashable, ο σκηνοθέτης, Richard Linklater, είπε ότι η Jovovich και ο Andrews ήταν παντρεμένοι για περίπου ένα μήνα, λέγοντας: "Νομίζω ότι η μητέρα της Milla το ακύρωσε επειδή η κόρη της ήταν περίπου 16 ετών". Σε μια συνέντευξη του 2011 στην Daily Mail, η Jovovich είπε ότι «έφυγε στο Βέγκας» για να παντρευτεί τον Andrews ως έφηβη για να αποδείξει τη σημασία του στη μαμά μας.

Olivia Wilde & Tao Ruspoli

Λήψη κώδικα ενσωμάτωσης

Το 2003, όταν η Olivia Wilde ήταν 18 ετών, έφυγε με τον Tao Ruspoli, έναν Ιταλό πρίγκιπα του οποίου η οικογένεια είναι ιδιοκτήτες του Palazzo Ruspoli της Ρώμης, σύμφωνα με το People. Οι δυο τους πέρασαν οκτώ χρόνια μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι πριν χωρίσουν επίσημα την άνοιξη του 2011. Λίγο μετά το διαζύγιο, η Wilde παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να αφήσει κάποιον με τον οποίο είχε περάσει τα 20 της χρόνια, αλλά δεν μετάνιωσε για την επιλογή που έκανε να παντρευτεί νέα. Είπε στη Marie Claire, «Η συμφωνία μας από την αρχή ήταν: «Είμαστε τρελοί που το κάνουμε αυτό, αλλά το κάνουμε επειδή είμαστε ερωτευμένοι και μας κάνει ευτυχισμένους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 398 / position2: 1752
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb