ENTERTAINMENT

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2023
Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Ένα χρόνο περίπου μετά τον χωρισμό της, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με τον Μπρούνο Τσιρίλο, τη 13χρονη κόρη τους, αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος που έμεινε εκτός τηλεόρασης

Κάνοντας αναδρομή η ηθοποιός ανέφερε το πώς βρέθηκε στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο: «Το 2006 βγήκα από τα καλλιστεία του ANT1 και ήμουν τότε με την Ολυμπία Χοψονίδου. Βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Ήμουν 19 χρονών. Δούλευα και στο Πρωινό του ANΤ1. Πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό στον Βασίλη Θωμόπουλο για τη σειρά του Mega, “Ένας μήνας και κάτι” και έτσι ξεκίνησα», ανέφερε για την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός.

Για την περίοδο αποχής: «Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν έπαιζα στην “Ονειροπαγίδα” έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Τότε ζούσαμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήταν δύσκολα. Όταν σταματάς, τα πρώτα χρόνια… ναι, σε θυμούνται αλλά σιγά – σιγά όταν απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Ξεκίνησα μετά εγώ τα τηλεφωνήματα, αλλά δε θέλαν οι άλλοι», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε επαγγελματικά.

Η σχέση με τη 13χρονη κόρη της

Για τη ζωή της δίπλα στη Μαρία – Ροζάρια: «Η κόρη μου είναι τώρα 13 ετών και είναι πρώτη γυμνασίου. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα.

Έχει καλλιτεχνική φλέβα, χορεύει πολύ ωραία, τώρα έχει και διαγωνισμούς και της αρέσει πολύ και το τραγούδι. Για την υποκριτική δε μου λέει κάτι. Είναι και καλή μαθήτρια. Καμαρώνω πάρα πολύ και τα έχει καταφέρει όλα μόνη της», ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Για το πώς βίωσε τον χωρισμό τους η κόρη της: «Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Για τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δε σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Είχα αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στη σειρά “Άγρια Γη” και βρήκα τα πατήματά μου», παραδέχτηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Για την επικοινωνία του πρώην συζύγου της με την κόρη τους: «Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να τη δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή το να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time», ανέφερε η ηθοποιός.

Τέλος, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε ο πρώην σύζυγός της, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στα social media: «Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά», ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 86 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb