ENTERTAINMENT

Robert De Niro: «Μόλις απέκτησα μωρό» είπε ο 79χρονςο ηθοποιός και αιφνιδίασε τη δημοσιογράφο

Πως αποκάλυψε τη γέννηση του 7ου παιδιού του

Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2023
Robert De Niro: «Μόλις απέκτησα μωρό» είπε ο 79χρονςο ηθοποιός και αιφνιδίασε τη δημοσιογράφο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Robert De Niro αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης πως πρόσφατα έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET Canada, ο Robert De Niro μιλούσε για την πατρότητα και τη σχέση του με τα παιδιά του, όταν έκανε την αποκάλυψη.

«Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά», σημείωσε η δημοσιογράφος Britnee Blair, αλλά ο ηθοποιός τη διόρθωσε, αιφνιδιάζοντάς την: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό», της είπε.

Αργότερα, οι εκπρόσωποι του Robert De Niro επιβεβαίωσαν στο ET Canada πως ο ηθοποιός έχει πλέον επτά παιδιά, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, ή κάποια πληροφορία για τη μητέρα του μωρού που γεννήθηκε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ίδια συνέντευξη, ο 79χρονος δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι είναι «cool μπαμπάς» και εξήγησε πως αρκετές φορές είναι αυστηρός με τα παιδιά του. «Διαφωνούν μαζί μου κάποιες φορές και δείχνουν σεβασμό», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittnee Blair (@brittneecblair)

Ο Robert De Niro έχει παντρευτεί δύο φορές. Απέκτησε δύο παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, Dianne Abbot, την 51χρονη Ντρένα και τον 46χρονο Ράφαελ. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Grace Hightower, απέκτησε τον 25χρονο Έλιοτ και την 11χρονη Έλεν.

Ο ηθοποιός έχει άλλους δύο γιους, τους δίδυμους Άαρον και Τζούλιαν, που είναι 27 ετών, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τούκι Σμιθ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 260 / position2: 670
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb