ENTERTAINMENT

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Επιβεβαίωσε και το unfollow στην πρώην σύζυγό του

Δημοσίευση ΜΑΙ 05, 2023
Θοδωρής Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο Πρωινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς, τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο Πρωινό

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επιβεβαίωσε το unfollow που έχει κάνει στη Σίσσυ Χρηστίδου, δείχνοντας πως η σχέση τους μετά και τη δικαστική τους διαμάχη δε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

«Ναι δεν ακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο instagram. Την ακολουθούσα» είπε και αποχώρησε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 452 / position2: 869
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb