WELLNESS

Η γυμναστική γίνεται πιο αποτελεσματική αλλά και εύκολη με αυτό το αντικείμενο

Είναι εύκολο να το βρεις
Από το NEWSROOM
Η γυμναστική γίνεται πιο αποτελεσματική αλλά και εύκολη με αυτό το αντικείμενο
@suneui2257

Αν γυμνάζεσαι ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις, τότε θα χρειαστείς σίγουρα αυτό το αντικείμενο. Δεν είναι κάτι που θα βρεις δύσκολα και σίγουρα μπορεί να το έχεις ξαναδεί ή χρησιμοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα δώσεις σους μύες σε όλο το σώμα σταθερότητα

Η γυμναστική είναι ένας από τους τρόπους που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου αγάπη και να τον φροντίσεις. Η καλή φυσική κατάσταση είναι σημαντική, για την υγεία του σώματος και του μυαλού. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι προπονήσεις μπορεί να είναι πιο σκληρές, ή σε άλλες πιο ήπιες.

Μπορεί να τύχει να ξυπνήσεις με μεγάλους πόνους στο σώμα και να σε αποθαρρύνει να πας στο γυμναστήριο ξανά. Ο φυσιοθεραπευτής Dr. Corbin Hedt μας εξηγεί: «Η γυμναστική όταν πονάς είναι εντάξει, εφόσον δεν επηρεάζει την κίνησή σου σε σημείο που δεν είναι ασφαλές». Οι ειδικοί προτείνουν να αλλάζεις και ασκήσεις, αλλά κα τα σημεία που προπονείς, ώστε να μην προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Φυσικά, προτείνουν ένα αντικείμενο που μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Layton (@mommyoftwins32)

Αυτό δεν είναι άλλο από τη μπάλα σταθερότητας. Σε περίπτωση που έχει καταπονηθεί υπερβολικά μια μυϊκή ομάδα, ένας ήπιος τρόπος για να αλλάξεις τη ρουτίνα σου, είναι να κάνεις ασκήσεις σταθερότητας με τη μπάλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα στοχεύσεις σε δύσκολες, αλλά σημαντικές περιοχές κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Συμφωνα με αρκετούς, η συγκεκριμένη μπάλα αποτελεί πολύ καλό εξοπλισμό, που έχει τη δυνατότητα να κάνει τις ασκήσεις πιο άνετες, πιο σταθερές και πιο ασφαλείς. Μάλιστα, μπορείς να γυμνάσεις όλο σου το σώμα και όχι μόνο μια ομάδα μυών. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να την βρεις στο εμπόριο. Ωστόσο, πάντα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον γυμναστή σου για να αποφεύγεις ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb