THINK

Είναι διάσημος τραγουδιστής, αλλά κανείς δε θυμάται ότι κατηγορήθηκε ως ιθύνων νους μίας μαζικής δολοφονίας του 1999

Η καριέρα του 24 χρόνια μετά και παρά τις διάφορες κατηγορίες κατά καιρούς, είναι ακόμα λαμπρή!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Είναι διάσημος τραγουδιστής, αλλά κανείς δε θυμάται ότι κατηγορήθηκε ως ιθύνων νους μίας μαζικής δολοφονίας του 1999
Wikipedia

Όταν, το 1999, δύο νεαροί στο λύκειο Columbine δολοφόνησαν 12 μαθητές και έναν δάσκαλο σε έναν από τους πιο θανατηφόρους πυροβολισμούς αυτού του έθνους, όλοι αναζητούσαν απαντήσεις για το τι θα οδηγούσε δύο νεαρούς άντρες να κάνουν κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δάχτυλα στράφηκαν γρήγορα στον Marilyn Manson όταν εμφανίστηκαν αναφορές ότι οι δύο δολοφόνοι ήταν θαυμαστές του και ότι η μουσική του τους είχε εμπνεύσει.

Οι κατηγορίες για το περιστατικό του Απριλίου του 1999 αποδείχθηκαν ψευδείς, αλλά η ζημιά είχε γίνει .

Δε γνωρίζαμε τότε ότι η σφαγή στο Columbine High School ήταν μόνο η αρχή της νέας εποχής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κατά την οποία οι μαζικοί πυροβολισμοί σε σχολεία, εκκλησίες, καταστήματα, κινηματογράφους, νυχτερινά κέντρα, κλπ, θα γινόταν απλώς το νέο φυσιολογικό. Δεκαετίες αργότερα, εξακολουθεί να υπάρχει έντονη συζήτηση για τον έλεγχο των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κατηγορίες για το περιστατικό του Απριλίου του 1999 αποδείχθηκαν ψευδείς, αλλά η ζημιά είχε γίνει - ο Manson αποκάλεσε την αντίδραση των μέσων ενημέρωσης «κυνήγι μαγισσών» σε ένα κείμενο του Rolling Stone εκείνη τη χρονιά και το 2015 είπε ότι η διαμάχη «κατέστρεψε την καριέρα του».

Ο Manson, του οποίου μόλις είχε εκτοξευθεί στα ύψη η φήμη με το πρωτοποριακό άλμπουμ του 1996, Antichrist Superstar, παραδέχτηκε ότι το ...προκάλεσε. «Δεν κάνεις δίσκο που ονομάζεται Antichrist Superstar και δεν περιμένεις να σε μισήσουν», είπε στην Guardian το 2017. «Δεν κάνεις δίσκο που ονομάζεται Antichrist Superstar και δεν περιμένεις να σε μισήσουν», είπε στην Guardian το 2017.Ο Manson είπε επίσης ότι η σφαγή στο Columbine «κατέστρεψε την καριέρα μου εκείνη την εποχή», αλλά έδινε συνέντευξη για την περιοδεία για το όγδοο στούντιο άλμπουμ του, οπότε το "κατέστρεψε" μπορεί να ήταν λίγο δραματικό και υπερβολικό. Φυσικά, είναι μόνο ένας από τους πολλούς μουσικούς και καλλιτέχνες των οποίων η καριέρα καταστράφηκε από μια κρίσιμη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 149 / position2: 847
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb