ENTERTAINMENT

Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Από 24/4 έως 30/4
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@Lionsgate

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δευτέρα 24/4

Kill the Irishman (Open Beyond) 23.00

Η αληθινή ιστορία του Ιρλανδού κακοποιού Danny Greene που έκανε δουλείες για τη μαφία τη δεκαετία του 1970, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να τα βάλει μαζί της. Η ικανότητα και η τύχη να αποφεύγει τις απόπειρες της μαφίας να τον δολοφονήσει, τον μετέτρεψαν σε θρύλο του Κλίβελαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρίτη 25/4

Rambo: Last Blood

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Rambo επιστρέφει για να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να βγάλει στην επιφάνεια τις ικανότητες του, ταξιδεύοντας στο Μεξικό ώστε να αντιμετωπίσει το καρτέλ, σε μια τελευταία αποστολή.

Τετάρτη 26/4

No Escape (Alpha) 22.40

Μια οικογένεια αγοράζει ένα καινούργιο σπίτι σε μια ξένη χώρα, αλλά γρήγορα θα βρεθεί σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον και στην μέση ενός πραξικοπήματος. Τότε θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο ώστε να αποδράσει από τη χώρα, ενώ ο στρατός εκτελεί εν ψυχρώ όσους ξένους συλλαμβάνει.

Πέμπτη 27/4

Cinema Paradiso (Open Beyond) 23.30

Οι ταινίες του σινεμά για το σινεμά ήταν πάντα οι αγαπημένες μας και αυτό το αριστουργηματικό φιλμ του Giuseppe Tornatore, μας ταξιδεύει κι εμάς στις στιγμές που ερωτευτήκαμε τον κινηματογράφο και στις πρώτες μας γνωριμίες, συζητήσεις και αγάπες.

Παρασκευή 28/4

Date Night (Ant1) 22.30

Κάθε εβδομάδα ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει καθιερώσει μια βραδιά ραντεβού. Κατά τη διάρκεια όμως ενός τέτοιου ραντεβού, συμβαίνουν κάποια αναπάντεχα πράγματα που οδηγούν σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Σάββατο 29/4

Early Man (Star) 21.00

Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το «Early Man» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, και την προσπάθεια να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους.

Κυριακή 30/4

Source Code (Ant1) 22.00

Ένας στρατιώτης βρίσκεται ξαφνικά σε ένα τρένο, στο σώμα ενός άλλου άνδρα και το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν ότι βρισκόταν σε ένα ελικόπτερο στο Αφγανιστάν. Πριν προλάβει να καταλάβει, γίνεται μια έκρηξη που σκοτώνει τους πάντες. Αλλά εκείνος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν την έκρηξη, ώσπου να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
27 / position1: 33 / position2: 379
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb