ENTERTAINMENT

Οι διάσημες που αποφάσισαν να σταματήσουν να προσπαθούν να μοιάζουν νέες

Η Andie MacDowell λέει ότι έχει βαρεθεί να «προσπαθεί να είναι νέα», όπως και η Justine Bateman
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι διάσημες που αποφάσισαν να σταματήσουν να προσπαθούν να μοιάζουν νέες

Η Justine Bateman - γνωστή για το ρόλο της στο Family Ties - είπε πρόσφατα ότι δεν «δίνει δεκάρα» σε αυτό που οι άνθρωποι σκέφτονται για την εμφάνισή της, με την 57χρονη να λέει ότι πιστεύει ότι φαίνεται «μια χαρά» και ότι το πρόσωπο «αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίλησε για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να κρατήσουν τις ρυτίδες μακριά από το πρόσωπό τους, λέγοντας στο 60 Minutes Australia ότι αποφάσισε να μην υποβληθεί σε διαδικασίες για να παραμείνει νεότερη. Είπε: "Αισθάνομαι λυπημένη που σταματούν να προσπαθπύν για πράγματα τα οποία προορίζονται να κάνουν στη ζωή τους, επειδή έχουν την ηλίθια ιδέα ότι για να πετύχουν πρέπει να φτιάξουν το πρόσωπό τους. Ξέχνα το πρόσωπό σου! Αυτό λέω. Απαλλαγείτε από το φόβο ότι αν το πρόσωπό σας εχει ρυτίδες, αυτό θα καταστρέψει πολλές ευκαιρίες για εσάς". Τα σχόλιά της επιδοκιμάστηκαν από πολλούς και μια από αυτούς που συμφώνησαν μαζί της ήταν η σταρ των Four Weddings and a Funeral, Andie MacDowell.

Ο ηθοποιός είπε στην Katie Couric ότι το να μοιάζεις νέα είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θα προτιμούσε να γεράσει φυσικά παρά να υποβληθεί σε διαδικασίες.

Είπε: "Θέλω να μεγαλώσω. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ να είμαι νέα! Δεν θέλω να είμαι νέος. Ήμουν νέα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις την ομορφιά σε κάθε ηλικία και δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ηλικία".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 699 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb