ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

H βίλα της Avril Lavigne έχει την ωραιότερη θέα

Aν θες μπορείς να την αγοράσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H βίλα της Avril Lavigne έχει την ωραιότερη θέα
COLLAGE

Αν έχετε 12 εκατομμύρια δολάρια μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα - ένα από αυτά είναι να αγοράσετε το σπίτι της ποπ σταρ Avril Lavigne και τώρα θα σας δείξουμε πώς είναι μέσα του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε αυτά τα μετρητά σε αυτό το πρόσφατα διαθέσιμο ακίνητο που ανήκει στην Avril Lavigne και μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στην ακτογραμμή από το σπίτι της, που βρίσκεται μέσα σε έναν απομονωμένο κομμάτι γης, ψηλά πάνω από τη διάσημη παραλία Zuma του Μαλιμπού.

Η Καναδή τραγουδοποιός πλήρωσε 7,8 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2020 για το μέρος, το οποίο αρχικά κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στη συνέχεια ανακαινίστηκε.

Τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο που εκτείνεται σχεδόν στα τρία τέταρτα του στρέμματος, το ακίνητο περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία τριών υπνοδωματίων, με τρία μπάνια και έναν ανεξάρτητο ξενώνα με δικό του υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την κύρια κατοικία, οι ανοιχτοί εσωτερικοί χώροι αναδεικνύονται από ένα ευρύχωρο υπέροχο δωμάτιο που διαθέτει ένα σαλόνι που στηρίζεται κάτω από μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή οροφή με ξύλινα δοκάρια και φιλοξενεί ένα τζάκι που πλαισιώνεται από ενσωματωμένα ράφια και τοίχους από γυαλί που επιτρέπουν μια απρόσκοπτη εσωτερική/εξωτερική ροή.

Ενα γραφείο και μια τραπεζαρία γειτνιάζουν με την κομψά σχεδιασμένη κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με κορυφαίες ανοξείδωτες συσκευές και ένα εκτεταμένο νησί για φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 331 / position2: 754
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb