WELLNESS

Αυτή είναι η αληθινή viral σαλάτα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια

Δεν ήταν ατή που κυκλοφορούσε τόσο καιρό!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 01, 2023
Αυτή είναι η αληθινή viral σαλάτα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια

Η σαλάτα που υποτίθεται έτρωγε η Jennifer Aniston στα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει γίνει viral στα social media, με τους χρήστες να αναρτούν συνεχώς τη συνταγή της και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να τη φτιάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, όσο νόστιμη κι αν φαίνεται, η ίδια η ηθοποιός διαψεύδει ότι είναι αυτή η περιβόητη σαλάτα της και διευκρινίζει ότι απολάμβανε τη σαλάτα Cobb.

«Η σαλάτα που έτρωγα στο σετ των Friends δεν είναι αυτή που έχει κυκλοφορήσει και ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό. Δείχνει υπέροχη, αλλά δεν ήταν η σαλάτα μου. Η σαλάτα που έτρωγα ήταν η cobb με άισμπεργκ. Προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο είχε μέσα, πεκορίνο, μπέικον γαλοπούλα, κοτόπουλο και ρεβίθια», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Σε ερώτησή της για το πώς τρώει τα σάντουιτς της και αν τα συνοδεύει με πατατάκια, η ίδια αποκάλυψε και το γεύμα της Courteney Cox στα γυρίσματα της σειράς: » Εγώ όχι, η Courteney το κάνει αυτό. Θα φτιάξει σάντουιτς και θα προσθέσει μαγιονέζα, μουστάρδα, τυρί, φέτες από κοτόπουλο και chips καλαμποκιού». Ενώ θα προσθέσει με χιούμορ, «αυτό βεβαίως όταν τρώγαμε ακόμα ψωμί, όχι τώρα που χρησιμοποιούμε λάχανο για τυλίξουμε τα σάντουιτς».

Δείτε τη σαλάτα που έχει γίνει viral

View this post on Instagram

A post shared by Eating Healthy (@eatinghealthyfeed)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 153 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb