ΝΥΧΙΑ

Nail Facial: Τι είναι αυτή η νέα τάση στα νύχια και πώς θα την δοκιμάσεις και μόνη σου

Διαφέρει από το μανικιούρ;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Nail Facial: Τι είναι αυτή η νέα τάση στα νύχια και πώς θα την δοκιμάσεις και μόνη σου
@beautybylista_

Ανάμεσα σε τόσες τάσεις που αφορούν στην ομορφιά, αρκετές έχουν να κάνουν με τα νύχια. Αρκετές, μάλιστα, μπορούμε να τις δοκιμάσουμε και μόνες μας στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι beauty lovers, έχουν δώσει έμφαση στο skincare. Άλλωστε, ένα δέρμα που το φροντίζουμε αποτελεί την καλύτερη βάση για το μακιγιάζ. Γνωρίζαμε το facial για το πρόσωπο ως treatment. Κι όμως, υπάρχει και facial για τα νύχια.

Τι είναι το Nail Facial; Είναι διαφορετικό από το μανικιουρ;

Το nail facial, είναι μια διαδικασία όπου φροντίζουμε τα νύχια μας με καθαριστικά και ενυδατικά προϊόντα. Αυτά έχουν ως στόσο τα ξηρά νύχια που ξεφλουδίζουν. Ενώ σαν διαδικασία μοιάζει με το μανικιούρ, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και χωριστά από αυτό. 

Πώς θα το κάνεις μόνη σου

Πρόκειται για θεραπεία που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Για αρχή, παίρνεις τη λίμα και λιμάρεις τα νύχια. Είναι από τα πιο σημαντικά βήματα της διαδικασίας. Όπως τονίζει η beauty expert Leighton Denny, η επιφάνεια μιας κρυστάλλινης λίμας νυχιών είναι λεία και σφραγίζει την άκρη τους, έτσι ώστε οποιαδήποτε επεξεργασία κάνεις στη συνέχεια να παραμένει ως έχει. Το σφράγισμα των νυχιών είναι πιο ήπιο από το λιμάρισμα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να περάσεεις τη λίμα στην άκρη των νυχιών, ώστε να εξαφανίσεις τις άκρες που περισσεύουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Désirée (@desireecolbofficial)

Στην συνέχεια, περνάς το buffer στην επιφάνεια των νυχιών, ώστε να το κάνεις να απορροφήσει έπειτα όλα τα συστατικά. Η διαδικασία είναι απαραίτητη, καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και κάνει τα νύχια γυαλιστερά. Σειρά έχει η περιποίηση με μια πολύ ενυδατική κρέμα σε κάνε νύχι χωριστά. Μετά περνάς τη λεία πλευρά του buffer ή της λίμας, ώστε να γυαλίσουν ακόμα περισσότερο. Μετά, βάζουμε ένα λάδι για τα πετσάκια και το αφήνουμε να απορροφηθεί. 

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το nail facial, οι ειδικοί προτείνουν να επενδύσουμε σε ποιοτικά προϊόντα. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσουμε τα νύχια και τα χέρια μας σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα χρειαζόμαστε συχνότερα θεραπείες. 

Τέλος, μπορείς να απλώσεις και ένα base coat, θεραπεία για τα νύχια, ώστε να είναι πιο δυνατά και ανθεκτικά. Αν θες, βάζεις και χρώμα και είσαι έτοιμη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb