BED TALK

Ο μύθος για το sex που όλοι νομίζουν ότι είναι αλήθεια

Και δεν είναι μόνο ένας!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ο μύθος για το sex που όλοι νομίζουν ότι είναι αλήθεια
Photo by Deon Black on Unsplash

Υπάρχουν κατά καιρούς διάφοροι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από σex, οι οποίοι διαδίδονται σε σημείο να πιστεύει ο περισσότερος κόσμος ότι είναι αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας από αυτούς τους ευρέως διαδεδομένους μύθους που αφορούν το σeξ είναι ότι τα θαλασσινά και οι σοκολάτες αποτελούν σπουδαίο αφροδισιακό και απογειώνουν τη λίμπιντο.

Η πραγματικότητα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό θα πρέπει να είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε: καμία μελέτη δεν επιβεβαιώνει ότι τα στρείδια είναι αφροδισιακά, ακόμα κι αν μοιάζουν με ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας.

Η σοκολάτα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, οδηγώντας σε καρδιαγγειακή υγεία – κάτι που μπορεί να βοηθήσει έμμεσα στις ... στύσεις.

Αυτό που συμβαίνει γενικά και μπορεί να συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση, είναι το φαινόμενο της αυθυποβολής. Για παράδειγμα, εάν πιστεύεις τόσο ακράδαντα ότι τα θαλασσινά, οι σοκολάτες και είναι αφροδισιακά και διεγείρουν τη σεξουaλική σου λίμπιντο, τότε ναι, ίσως αυθυποβάλλεσαι και άρα είναι πιθανόν να διεγερθείς, αφού φας ένα πιάτο γαρίδες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 171 / position2: 363
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb