ENTERTAINMENT

Χωρισμός ‑ βόμβα για ζευγάρι του GTNM

«∆εν είµαστε πια µαζί. Έχουμε χωρίσει...», είπε το ένα από τα δύο μοντέλα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2023
Χωρισμός ‑ βόμβα για ζευγάρι του GTNM

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Ηρακής Τσουζίνοφ και Μαρινέλα Ζύλα. Τα δύο μοντέλα που γνωρίστηκαν και ερψωτεύτηκαν στο σπίτο του GNTM3 δεν είναι πια μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο νικητής του ριάλιτι μόδας μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη. Όπως παραδέχτηκε, «δεν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις».

Σημειώνεται ότι, µπαίνοντας στο παιχνίδι, ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Αμέσως µετά τη νίκη του και το τέλος του GNTM χώρισε και στη συνέχεια έγινε ζευγάρι με την συμπαίκτριά του.

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα ότι γίνει θα γίνει, είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Οι δυο τους έζησαν έναν παθιασµένο έρωτα, με τον φωτογραφικό φακό να τους «τσακώνει» αρκετές φορές σε τρυφερά τε-α-τετ. Ωστόσο, τώρα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραµείνουν φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν προτεραιότητα στα επαγγελµατικά τους.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 238 / position2: 772
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb