ENTERTAINMENT

Αυτοί οι διάσημοι έχουν καβούρια στις τσέπες

Δεν είναι όλοι ανοιχτοχέρηδες!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί οι διάσημοι έχουν καβούρια στις τσέπες

Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς ότι οι περισσότερες διασημότητες ζουν πλουσιοπάροχα με πολυτέλεια και απόλαυση, ενώ τα χρήματα δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ βρήκαμε μερικούς διάσημους που φημολογούνται ότι δεν είναι και οι πιο... ανοιχτοχέρηδες!

Mila Kunis

Tiffany Haddish

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης κωμωδίας Girls Trip, η Tiffany Haddish έχει μια πονεμένη ιστορία που δικαιολογεί την τσιγκουνιά της. Κάποτε ήταν τόσο "σπασμένη" οικονομικά που αναγκάστηκε να ζήσει στο αυτοκίνητό της.

Ed Sheeran

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης με πολλές επιτυχίες στα charts, ο Ed Sheehan αποκάλυψε σε συνέντευξή του το 2014 ότι πληρώνει στον εαυτό του ένα πενιχρό μηνιαίο ποσό «Ίσως ένα μεγάλο χαρτζιλίκι. Πραγματικά δεν ξοδεύω πολλά χρήματα. Τα περισσότερα τα ξοδεύω στα ταξί!».

Keira Knightley

Σε μια συνέντευξη του 2014 στο Glamour, η ηθοποιός Keira Knightely αποκάλυψε ότι παρά τα εκατομμύρια που βγάζει ως αστέρας του κινηματογράφου, επιμένει να παραχωρεί στον εαυτό της επίδομα μόλις 50.000 $ ετησίως.

Hilary Swank

Η βραβευμένη με Όσκαρ Hilary Swank λατρεύει να ψωνίζει με κουπόνια. «Όταν ανοίγεις την εφημερίδα και βλέπεις αυτά τα κουπόνια, είναι σαν να σε κοιτούν κατάματα τα χαρτονομίσματα», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2010 στο Live With Regis and Kelly. «Έτσι μεγάλωσα. Γιατί όχι?"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 96 / position2: 716
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb