THINK

Ένας αναπάντεχος λόγος που αυξάνει τις πιθανότητες των ανδρών να βρουν σύντροφο

Κι όμως, αυτό έδειξε μια νέα έρευνα
Από το NEWSROOM
Ένας αναπάντεχος λόγος που αυξάνει τις πιθανότητες των ανδρών να βρουν σύντροφο
Photo by Kayra Sercan on Unsplash

Πολλά θεωρούνται πως είναι ελκυστικά για τις γυναίκες. Μια στολή, ένας άντρας με μωρό και όπως έδειξε μια πρόσφατη έρευνα, ένας άντρας με κατοικίδιο. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για όσους προσπαθούν να βρουν σύντροφο μέσω των εφαρμογών γνωριμιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια έρευνα λοιπόν που έγινε μεταξύ χιλίων Βρετανών από τον οργανισμό Guide Dogs, έδειξε πως η φωτογραφία προφίλ ενός άντρα με σκύλο έχει περισσότερες πιθανότητας να προσελκύσει το ενδιαφέρον μέσω της εφαρμογής. Το ποσοστό της επιτυχίας μάλιστα φτάνει ακόμα και τα 2/3 των ανθρώπων.

Έξι περίπου στους δέκα ανθρώπους θεωρούν ότι όταν κάποιος έχει σκύλο, είναι μια καλή απόδειξη ότι μπορεί να συνάψει μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Οι συμμετέχοντες πιστεύουν ακόμα ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πιο κοινωνικοί, πιο δραστήριοι και με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση.

Επίσης έχει ενδιαφέρον και ένα ακόμα εύρημα της έρευνας. Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες παραδέχθηκαν πως θα δανείζονταν έναν σκύλο από την οικογένειά τους ή κάποιον φίλο, ώστε να βγάλουν μια φωτογραφία για το προφίλ τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες να ξεκινήσουν μια συζήτηση που θα προχωρήσει σε γνωριμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 285 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb